lauantai 23. huhtikuuta 2011

Luuseri

Mökillä on kyllä telkkari, mutta silti aina välillä ehditään myös pelailla kaikenlaisia pelejä. Eilen oli Monopoli-ilta, ja osaltani se päättyi näin huonosti:


Vielä pelattiin toinenkin peli ja lopputulos oli ihan sama, Pete voitti. Olen kyllä ihan tosi huono häviäjä, mutta niin vaan nekin häviöt oli pakko kestää.

Tänään aamupäivällä saatiin aitta lopulta sisältä valmiiksi, kun Pete kiinnitti lattialistat. Nyt puuttuu enää huonekalut! Sängyt tehdään todennäköisesti itse, kotoa tuodaan senkki ja mökistä aittaan kannetaan pirttikalusto.

Erinäisten pihahommien jälkeen lähdimme pyörillä pienelle lauantai-ajelulle lähiseuduille. Ajoimme vanhaa Turuntietä Saukkolaan ja sieltä Hyönölän ja Leppäkorven kautta takaisin mökille. Reitin alku- ja loppupäässä on nelisen kilsaa hiekkatietä, mutta pistelin senkin menemään maantiepyörällä. Autojen renkaat olivat tasoittaneet tietä kivasti, eivätkä kumit puhkeilleet.

Järvi on edelleen jäässä, vain rannassa on viitisen metriä sulaa vettä. Talviturkki tuli kuitenkin jo heitettyä, ei se niin kamalan kylmää ollut.

7 kommenttia:

 1. Hrrr. Kylmältä näyttää! Joko on siis avovesiuinnit aloitettu? ;) Itse taidan passata ensi kuulle :)

  VastaaPoista
 2. No on aloitettu: kolme vetoa mummosammakkoa :) Aika kiire tuli kääntyä! Eihän siihen ensi kuuhunkaan niin kamalan montaa päivää ole, taidan mäkin säästellä seuraavan kerran sinne.

  VastaaPoista
 3. Heh, täällä toinen huono häviäjä :) Tappion kitkerää kalkkia on niin ikävä niellä :)

  VastaaPoista
 4. Meillä pelattiin triviaalia... ja täällä ehkä kaikista huonoin häviäjä: en osallistunut tällä kertaa peliin ollenkaan, kun en tykkää siitä, etteivät ne nappulat kerry mulle ollenkaan ;)

  VastaaPoista
 5. Hä! Mitä te kaikki huonot häviäjät sitten hävitessä teette? Ootte vihaisia muille niiden voitosta vai? =DDD

  VastaaPoista
 6. Laura ja Päivikki, samssa huonojen häviäjien porukassa siis ollaan.

  Jaanaba, mä en oo vihainen muille vaan enimmäkseen itselleni kun ois (muka!) pitänyt pystyä parempaan. Vähän tyhmää lautapeleissä...

  VastaaPoista
 7. Kyllä minä oon ainakin vihainen varsinkin omalle ukolleni, joka aina triviaalissa kahmii kaikki nappulat ;D

  VastaaPoista