torstai 9. huhtikuuta 2009

Kymppi kiireessä

Kiireessä juokseminen ei kyllä ole kivaa, vaan minkäs teet. Tänään piti ehtiä lähtemään mökille ajoissa valoisaan aikaan, ja lenkin lisäksi piti ehtiä myös ruokakauppaan.

Otaniemen rantaraitilla ei enää ollut lunta, ja suurin osa reitistä oli jo ihan kuivaa. Vain kova tuuli vähän haittasi juoksua, lippis meinasi lähteä päästä. Tapiolan kautta kiersin kotiin. Keskisyke oli 149, maksimi 159. Aikaa meni tunti 5 minuuttia. Olen huomannut, että aina kun lenkillä ajattelen maratonia, vauhti nousee ihan itsestään ja huomaamatta. Kumma juttu.

Lenkin ja pakkailun jälkeen kävimme Sellon Citymarketissa ruokaostoksilla, eikä siellä enää kuuden jälkeen mikään kauhea ryysis onneksi ollutkaan. Kyöpelinvuoren suklaamuniakin onneksi löytyi, niitä oli toivottu Easter Egg Huntiin. Vietimme kuusi vuotta sitten pääsiäisen Englannissa serkkujeni luona, ja siellä oli tapana piilottaa pääsiäissunnuntaina suklaamunia puutarhaan lasten etsittäviksi. Sen jälkeen on meilläkin etsitty ja löydetty munia aina pääsiäisenä; tosin sisältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti