sunnuntai 19. huhtikuuta 2009

Metsälenkki

Enää kolme viikkoa Helsinki City Runiin! Treenaaminen on sujunut ihan suunnitellusti, ja vielä on onneksi harjoituksia jäljellä. Tälle päivälle osui 10-12 km pk-lenkki. Juoksin sen täällä möksällä. Sykemittarin mukaan lenkin pituudeksi tuli 12, 9 km, mutta veikkaan oikeammaksi pituudeksi noin 11 km. Aikaa mäkisellä reitillä vierähti tunti ja 24 minuuttia. Keskisyke oli 148 ja maksimi 161. Yhdet naapurit näin ja sitten Peten, joka juoksi ensin vastaan ja sitten ohi.

Nyt kun lumet ovat sulaneet, on taas ihanaa juosta metsäteitä pitkin. Emme mökkitonttia seitsemän vuotta sitten hankkiessamme osanneet ollenkaan antaa arvoa näille lenkkireiteille, koska silloin kumpikaan meistä ei juossut säännöllisesti. Hyvä kun kävi siinä asiassa tuuri, ja satuttiin mökkeilemään juuri tänne. Monenlaisia lenkkejä on juostu, ja varmasti ensi kesänä löytyy taas uusia, pitempiä suosikkilenkkejä, kun treenaamme maratonille.

Lapset leipoivat tänään suklaahippukeksejä jälkkäriksi - nam!

Ninan mies Steve juoksi Salt Lake Cityssä puolimaratonin eilen aikaan 2.01. Kuvia löytyy Steven blogista FarStriker (oikeassa palstassa blogilistalla). Steve rocks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti