lauantai 11. huhtikuuta 2009

Synttärilenkki

Täytän tänään 41 vuotta. Viime vuonna oli isot juhlat, tänään juhlitaan synttäreitä vähän matalammalla profiililla eli perhepiirissä mökillä. Lunta ei juurikaan enää näy missään, ja ensimmäiset leskenlehdetkin jo värittävät muuten niin harmaata maisemaa. Tänään paistaa kyllä hienosti aurinko, ja plusasteitakin on 13.

Juoksin tänään 14 km, joista pari kilometriä vanhaa ykköstietä pitkin. Keskisyke oli 153, maksimi 163 ja aikaa meni tunti 33 minuuttia. Joitakin autoja tuli vastaan, mutta onneksi suurin osa liikenteestä siirtyi uudelle moottoritielle sadan metrin päähän. Matkassa oli uusi juoksuvyö ja Dexalin kohtalaisen hyvää mustaherukka-juomaa sekä yksi kolageeli, jonka nappasin tunnin juoksun jälkeen veden kera. Hyvin tippui. Dexalin vyö on siitäkin hyvä, että sen voi pestä koneessa ja siihen mahtuu enemmän juotavaa kuin Stadiumista ostamaani juoksuvyöhön. Join vajaan pullollisen aina vartin välein.Joinakin vuosina olemme päässeet uimaan tai oikeammin kastautumaan järveen jo pääsiäisenä, mutta tänä vuonna se ei taida onnistua, kun järvi on vielä jäässä... Tänään jää näyttää rannasta sulavan ihan silmissä. Pitkän lenkin jälkeen kylmäkylpy tekisi tosi hyvää väsyneille jaloille. Ehkä sitten ensi viikonloppuna!


Posted by Picasa

4 kommenttia:

  1. Paljon myöhästyneitä onnitteluja täältäkin!

    Saako muuten ehdottaa, että lisäisitte bloginne blogilistalle (www.blogilista.fi tms). Sen avulla on niiin helppo seurata seuraamiensa blogien päivittymistä. Ja kiitos hyvistä ulkom. blogivinkeistä.

    VastaaPoista
  2. Hei Laura! Kiitos onnitteluista ja blogilista-vinkistä. Täytyypä laittaa se harkintaan...

    VastaaPoista