perjantai 16. huhtikuuta 2010

Huh helletta!

Perjantai ja lenkkipaiva. Holkyttelin sen tavallisen kasin lenkin aamulla. Utahin yli puhaltaa joku ihmeellinen lampoaalto parhaillaan. On melkein 20 astetta. Fleece-pusero oli vahan liikaa. Toisaalta taas on hyva olla pitkat hihat ja lahkeet etta saastyy liialta auringolta. Talla viikolla huomasin jo etta poskipaat olivat vahan palaneet, kun paassa oli ollut vain lippalakki. Sehan ei paljoa suojaa. Taytyy olla jatkossa varovaisempi ja muistaa aina laittaa aurinkorasvaa.

Sain aamulla kuulla uutisista etta Utahissa oli eilen illalla olllut pieni maanjaristys. Se oli yli 100 km:n paassa taalta SLC:sta. Kukaan tuttuni ei tietaakseni edes tuntenut sita mutta jarisi se kuitenkin vissiin 4,9 pykalan verran. Ollaan kuulemma just jonkun sauman kohdalla, eli niita jaristyksia kuulemma tulee aina valilla, noin 10 vuoden valein. Toivottavasti tama oli nyt tassa eika tarvitse enaa enempaa huolestua. Ns. vanha kansa onkin minua jo nama 13 vuotta pelotellut etta viela taallakin jarisee ja mitas sitten tehdaan.

1 kommentti:

  1. Ihanan lämmintä siellä! Täällä on vain pari astetta ja vettä on satanut pitkin päivää. Toivottavasti ainakin sun naamarasvassa on joku kerroin, ettet pala enempää.

    VastaaPoista