sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Kevätleirillä, osa 2

Aamulla oli taas aikainen herätys, kun seitsemältä piti jo olla altaassa. Hyvin ehdittiin kun herättiin puolelta. Ystävällinen täti päästi meidän pukuhuoneeseen jo kymmentä vaille, vaikkei olisi tarvinnut. Teimme taas tuttuja juttuja, ja uutena vertikaalipotkuharjoituksen altaan syvässä päässä. Siinä harjoiteltiin vapaauinnin potkua pystyasennossa. Jos käsillä teki vähän scullingia, sai kropan nousemaan hetkellisesti ylöspäin. Se oli jännää.

Aamiaisen jälkeen lähdimme noin kolmen tunnin pyörälenkille. Onneksi löytyi kiva, sopivalla vauhdilla ajava noin kymmenen hengen porukka, jossa poljimme Vierumäeltä 35 kilsaa Jaalaan. Siellä kävimme pikaisesti kahvilla ja käännyimme takaisin. Peten kanssa putosimme vauhdista noin 50 kilsan jälkeen. Yhdessä poljimme perille ja kävimme vielä noin 15 minuutin juoksulenkillä.

Tässä valmistaudumme aamun lenkkiin (huomaa ihanat pinkit juomapullot: samikset!):
Lähdössä vastaanoton edessä. Huomaa hienot maantiepyörät (muilla).


Tässä yritin vielä kiivaasti pysyä porukan mukana paluumatkalla:


Aika paljon oli routavaurioita tiellä, mutta reitti oli tosi mukava. Pyöristä lähti mukava hyrinä, ja polkimien pyörittäminen tuntui kivalta. Välillä myötätuulessa pääsi jo ihan flow-fiilikseen. Loppumatkasta ajoin suoraan yhteen kuoppaan, kun en sitä ajoissa huomannut. Auts!

Suihkun ja lounaan jälkeen oli aika kiittää järjestäjiä ja suunnata kotiin. Hienosti järjestetty leiri, mukavaa porukkaa ja loistavat puitteet. Kun olimme hakemassa lapsia äidiltäni, hänen ensimmäinen kommenttinsa oli että "Näytät kyllä siltä, että olet tosiaan urheillut. Oletko väsynyt?" Kyllä äiti tietää! Viikonloppu oli ihan mahtava, ja se meni jopa säiden suhteen ihan nappiin. Käteen jäi jo mainittu hieno fyysinen väsymys ja kamala pyöräkuume.

Kauan en ehdi lepäillä; huomenna alkaa vapaauinnin jatkotekniikkakurssi ja keskiviikkona vapaauinnin triathlon-kurssi. Uintitekniikka alkaa olla jo ihan hyvällä mallilla, leirillä sain siitä jopa kehuja. Vielä kun tuo selkä kestäisi paremmin juoksua, niin asiat olisivat ihan hienosti. Vähän on tänään ollut kipuja, ja pyörällessäkin vihlaisi aina välillä kipeästi pohkeessa asti.

7 kommenttia:

 1. Moikka Pia!Tavattiin Heltrin leirillä ja meillä oli eilen puhetta märkäpuvuista.Minulla olisi asiasta lisää sinulle,voit ottaa yhteyttä halutessasi esim.facebookin kautta.t,sarianna nurminen

  VastaaPoista
 2. Voi vihtori, onpa teillä ollut hienoa. =)

  Onko noi sun trikoot oikein pyöräilysellaiset?

  VastaaPoista
 3. Hei Sanna, kiva kun löysit blogiin! Laitoin sulle jo meiliä.

  Jaanaba, no niin oli mahtavaa :) Alkaa tri-innostus tarttua jo vähän Peteenkin.

  Mulla oli kuvassa päällä tavalliset Niken juoksutrikoot. Meinaan ostaa pyöräilyshortsit ja irtolahkeet. Voi sitten ajella samoilla housuilla vähän kylmemmilläkin keleillä.

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa kyllä tosi hauskalta toi leiri :)

  VastaaPoista
 5. Onpas siella kova vauhti paalla ja molemmat niin timmissa kunnossa etta hui! Mahtavaa!

  VastaaPoista
 6. moi pia, mä olen kanssa tulossa sinne tapiolan kurssille. olisi vihdoin aika oppia uimaan!

  hauska oli tavata vierumäellä!

  terveisin hanna (42195)

  VastaaPoista
 7. Laura, varmaan vuoden paras päätös tähän mennessä oli liittyä seuraan ja lähteä leirille.

  Nina, ihanaa oli. Odotas vaan kun pääset sinäkin kesällä pyöräilemään ja uimaan...

  Hanna, kiitos samoin oli hauska tavata ja mukavaa nähdä uintiharjoittelun merkeissä heti huomenna!

  VastaaPoista