keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Taas uusi kurssi

No huh huh. Tänään alkoi jo viides uintikurssini seitsemän kuukauden sisällä, tällä kertaa vapaauinnin triathlonkurssi. Muut osallistujat olivatkin jo ainakin ulkonäöltä tuttuja HelTrin kevätleiriltä, eikä ihme sillä kurssia mainostettiin myös HelTrin foorumilla.

Teimme tekniikkaharjoituksia ja lopussa vielä yhden triathloniin liittyvän suunnistusharjoituksen. Siinä piti kuikuilla suoraan eteen aina välillä ja katsoa, että ollaan menossa oikeaan suuntaan. Toisessa harjoituksessa piti uida silmät kiinni ja katsoa, etenikö suoraan. No en edennyt, vaan olin lähes radan toisessa laidassa kymmenen vetoparin jälkeen. Tekniikassa on siis vielä paljon parantamista. Hyvä siis, että olen taas kurssilla...

Kuntosalia olen vähän laiminlyönyt viime aikoina, vaan tänään kävin ennen uintia uimahallin salilla treenaamassa noin 40 minuuttia. Sali oli tosi kiva ja valoisa, ja siellä oli lähes kaikki tarvittavat laitteetkin kompaktisti käsillä. Siellä aion käydä jatkossa aina keskiviikkoisin ennen uintia. Uinti + kuntosali maksaa vain 5 euroa. Halpaa kuin saippua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti