lauantai 3. huhtikuuta 2010

Pinnan alla

Aamu valkeni taas harmaana ja sateisena. Hesarikin piti hakea autolla, kun vettä tuli lähes kaatamalla. Lähdimme aamiaisen jälkeen ajelemaan Turkuun päin. Ensimmäinen pysähdys oli Kaarinassa, jossa on kiva pieni uimahalli. Kokeilimme altaassa Aquapacin kamerapussukkaa, jonne voi sujauttaa kameran ja ottaa sillä kuvia veden alla. Varsinkin Pete onnistui hienosti kuvauksessa:

Enemmän uimista ja vähemmän poseerausta:

Uin 2600 metriä vapaata, kun lapset polskuttelivat terapia-altaassa. Uinnin aikana sääkin hienosti selkeni, ja ajoimme Turkuun. Kävimme syömässä, kaupoilla ja vielä kahvillakin Stockalla. Paljon tarpeellista tuli hankittua, mm. Petelle ja Nellille (!) uudet Kayanot (edellistä mallikertaa), Nellille uikkarit ja futsal-kengät, Atelle uusi dvd-leffa ja minulle allergialääkkeitä apteekista. Aika paljon on viime päivinä tullut jo oireita lepän kukinnasta.

Äsken mökille tullessamme huomasimme, että tie meidän tontin yläpuolelta on jo melkein kokonaan veden vallassa. Tien alla oleva putki on taas varmaan jäässä, ja vesi valuu nyt järveen tien päältä eikä alta. Toivottavasti ei vie tietä kokonaan mennessään...

1 kommentti: