lauantai 10. huhtikuuta 2010

Talvikausi loppui, kesäkausi alkoi

Ilma oli niin keväinen tänään, ettei kovinkaan moni muu ollut keksinyt lähteä uimaan. Niinpä Mäkelänrinteessä oli tosi kivasti tilaa; vain pari tyyppiä radalla. Uin 2300 metriä rauhalliseen tahtiin. Yritin vähän petrata käännöksissä, ne menevät jokainen aina vähän eri tavalla ja usein menen liian syvälle.Tässä yksi hyvä ohjevideo.Varsinkin kädet menevät minulle ihan miten sattuu, ja vasta tuosta videosta nyt näin, missä niiden pitäisi olla. Samoin ennen aina olin jo kiertynyt lähes kyljelleni, kun potkaisen seinästä, tänään yritin kiertyä vatsalleni vasta seinästä potkaisemisen jälkeen. Välillä onnistui, välillä ei. Tuntuu, että ilma loppuu enkä osaa delfiinipotkuakaan. Opeteltavaa riittää...

Mäkelänrinteestä olikin lyhyt matka tyttären talvikauden viimeiseen futismatsiin, joka pelattiin Käpylän kuplassa. Hyvin siinä kävi, kotiin palattiin kultamitali kaulassa. Tyttärellä on huhti-toukokuussa neljät-viidet treenit viikossa pelien lisäksi. Pitää huolehtia siitä, että ehtii itsekin treenailla eikä vaan seisoskele kentän laidalla katsomassa kun muut urheilevat.

Sain tänään synttärilahjan vähän etukäteen, kun kävimme Rajalalla ostamassa objektiivin. Sitä meinaan käyttää urheilukuviin. Otin sen käyttöön heti tyttären futismatsissa, ja mukavahan sillä oli kuvata. Aika paljon isompi ja painavampi se on kuin kameran mukana tullut normiobjektiivi.

1 kommentti: