keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Kalliovuorilla solisee

Taas oli lenkkipaiva. Ulkona on tosi kaunista, Kalliovuoret nayttavat jylhan mustavalkoisilta kirkkaansinista taivasta vasten. Hiljattain sataneet lumet solisevat vuorenrinteita alas. Olin unohtanut maksaa tyttojen kouluruokailun, joten ensin holkkasin koululle shekki taskussa ja hoidin sen asian. Taalla viela vanhanaikaisesti hoidetaan osa maksuliikennetta kasinkirjoitetuilla shekeilla... Siita lahdin sitten tavanomaiselle reitilleni. Hissukseen holkkasin ja ihailin naisemia ja hengittelin raikasta kevatilmaa. Kuuntelin U2:sta. Nain valkohantaisen pupun loikkimassa kadun poikki.
Kotiin tultuani katsoin Googlen kartasta tata lenkkia: 8,5km! Olin aika yllattynyt etta se on niinkin pitka, kun muistelin etta se oli viiden luokkaa, mutta ne olivatkin vissiin maileja! Tamahan on hienoa! Viikossa tulee juostua siis ainakin 25km!
Kiva Pia etta sait kipealle selalle uuden raataloidyn ohjelman. Toivottavasti alkaa pian tepsia!
Lihaskuntoharjoittelua minunkin pitaisi tietysti tehda, mutten ole viitsinyt. Jos jonnekin lahden, niin joogaan tai zumbaan. Se uiminen ei minua kiinnosta lainkaan. Suomen jarvissa tai meressa tietysti kyllakin, mutta altaassa ei ollenkaan. Siina kun on se haiseva kloorijuttu :)

3 kommenttia:

  1. Hyvä Nina! Kesällä sitten uidaan järvessa pikkusaaren ympäri ja takaisin joka päivä. Tiedätkö muuten mitään kauppaa sielläpäin, mistä saisi esim. Orcan pitkähihaisia uintiin tarkoitettuja märkäpukuja? Tarvitsisin sellaisen, ja ne voisivat siellä olla aika paljon halvempia.

    VastaaPoista
  2. Ai niin Pia pitikin sanomani etta ainakin REI:ssa on mielettoman hyvannakoisia tri-pukuja. Katselin niita kun muistin etta jossain vaiheessa mainitsit. Loytyiskohan nettisivuilta? Kay katsomassa! Olivat tosin puoleen reiteen ja -kasivarteen... riittaakohan se Suomen oloihin?

    VastaaPoista
  3. Siitähän mä aina ennenkin olen uuden harrastuksen aloittanut, että ostan kunnon kamppeet. Ehkä tämän kesän pärjään kuitenkin ilman "oikeaa" tri-pukua... Märkäpuku on kyllä must.

    VastaaPoista