perjantai 11. kesäkuuta 2010

Lenkkeily jatkuu NY:ssa

No niin, kaksi lenkkia tuli taas juostua taalla Rye Brookissa, New Yorkissa. On kylla ihanaa juosta suurin piirtein merenpinnan tasolla eika korkealla vuoristossa niin kuin Utahissa. Tanaankin nain janiksia, oravia ja tietysti pienia veikeita maaoravia, niinkuin Tiku & Taku. Yksi peurakin taisi vilahtaa metsikossa. Juoksin sellaisen viiden mailin lenkin State University of New York/Purchase Campus'n ympari. On ihan tasaista, kaunista vihreaa maastoa. Henki kulkee kylla helpommin kuin vuoristossa. Pysyin parikymppisen opiskelijapojan vauhdissa perati!Ajattelin teille suomalaisille mainita etta nain pari poliisiautoa parkissa campuksen reunamilla, ja poliisit kylla tosiaan juovat kahvia pahvimukeista ja syovat donitseja autoissaan ihan niinkuin Simpsoneissa ikaan! Olisi pitanyt ottaa kuva. Yksi rekkakuski ajoi minua aika lahelta takaa pain ja vahan saikayttikin kun en kuullut hanta, mutta siten han pysaytti rekan ja pyysi ihan oikeesti anteeksi hairiota! Aika kohteliasta!
Ehdin talla valilla kayda kahden tyttareni kanssa Manhattanilla ostoksilla, yksityiskoulun kevatjuhlissa, ja Rye Brookin huvipuistossa. Siella kuvattiin Tom Hanks'n Big-elokuvaa silloin aikoinaan parikymmenta vuotta sitten.
Loma jatkuu sunnuntaihin saakka, toivottavasti ehdin juosta viela yhden lenkin lauantaina!

1 kommentti:

  1. Ihme kohtelias rekkakuski, kun ihan pysähtyi pyytämään anteeksi. Ei niin usein taida sellaista tapahtua täällä Suomessa.

    Ihanaa lomanjatkoa!

    VastaaPoista