tiistai 16. elokuuta 2011

Lakossa

Vähän hassulta tuntuu olla reilussa yli neljänkympin iässä karkkilakossa, mutta niin se vaan on. Siskon kanssa tuli popsittua namia oikein urakalla, hän kun söi melkein kaikki vuoden karkit kolmessa viikossa, Amerikan karkit kun eivät kuulemma ole yhtä hyviä. Jouluun asti olisi tarkoitus lakkoilla. Totaalikieltäytyminen sopii minulle ihan hyvin; muutaman päivän jälkeen karkkia ei tee edes mieli.

Eilen kävin lenkillä eikä se pk-vauhti tosiaankaan ollut edes lähellä sitä kuutta minuuttia. Mikä lie haamusuoritus siis viime viikolla... Ihan kivalta se juoksu silti tuntui. Työkaveri lohdutti tänään, ettei pitkää lenkkiä voi juosta liian hitaasti. Sykkeen mukaan mentiin, kai se siinä mielessä oli ihan ok.

Pilates-tunnit alkoivat taas töissä, ja innokkaana olin taas mukana. Tuntuu, että joka tunnilla opin jotain uutta, ja nyt tuntuvat selän ja vatsan syvät lihakset olevan jo ihan ok-kunnossa.

Työmatkapyöräilynkin sain aloitettua. Iso tietyö Ruukinrannassa on saatu tehtyä loppuun ja tie asfaltoitua, mutta Auroran sairaalan nurkalla joutuu kiertoreitille siltatyömaan vuoksi. Tosi paljon oli pyöräilijöitä liikkeellä, ajoittain ihan ruuhkaksi asti.

5 kommenttia:

 1. Munkin pitäis alottaa lakko. Todellakin.

  VastaaPoista
 2. Mä aloitin lakon, mutta lopetinkin sen jo. Ei oo musta lakkoilemaan. Tsemppiä siihen! :)

  VastaaPoista
 3. Kipa, siitä vaan sitten! Mulla ei nyt enää tee edes mieli karkkia ja tulee syötyäkin terveellisemmin. (Paitsi just nyt leivällä brietä ja appelsiinimarmeladia...)

  Ninni, kiitos tsempeistä!

  VastaaPoista
 4. Minä olin viime vuonna karkkilakossa puolisen vuotta. Ihan helposti siitä selvis, tosin jäätelön menekki taisi vähän kasvaa ;) Lopetin, kun ei enää tuntunut siltä, että haluaisin lakkoilla. Oikeastaan ei edes kauheasti haluttanut karkkia, tuntui vaan siltä, että samahan tuota on syödä. Nyt sitä sitten taas menee... Pitäis varmaan aloittaa uudestaan :)

  VastaaPoista
 5. Ammi, sehän siinä just on ihmeellistä, että kun on lakossa ei tee mielikään karkkia. Kun lakko sitten loppuu, automaattiaskeleet vievät aika usein karkkihyllylle ja sitä tosiaan alkaa mennä. Lakko on hyvä!

  VastaaPoista