tiistai 2. elokuuta 2011

Uudet rasvat

Hain pyörän eilen kotiin Velosportista. Olivat vaihtaneet keskiön rasvat, ja naksutus oli ainakin koeajolenkin ajan pysynyt poissa. Jos naksutus kuitenkin jatkuu, pitää vaihtaa keskiö. Sekin menee onneksi takuun piiriin. Ostin samalla keikalla Petelle uudet klossit, kun poikamme Atte oli saanut toisen päreiksi pyöräkokeilussaan toissapäivänä.

Aamulla juoksin Mankkaan kaatop... eikun tulevan golfkentän ympäri 5,4 kisan lenkin. Vauhti oli suunnilleen sama kuin toissapäivän pitkällä lenkillä (6,37 min/km), mutta keskisyke lähes kymmenen lyöntiä alhaisempi. Taisi tämän aamuinen lenkki olla paljon tasaisempi profiililtaan.

6 kommenttia:

 1. Meillä on kaksi Cannondalen cyclocrossia käynyt hakemassa keskiöön rasvat tänä kesänä. En sano, että "uudet rasvat", kun kuulemma siellä ei rasvaa ollutkaan. Tehtaalla tehty kuiva-asennus, sanoivat huollossa. Vissiin ne kiireellä laittaa pyöriä kasaan, kun eivät ehdi tekemään sitä edes kunnolla.

  VastaaPoista
 2. Ammi, sitä vaivaa on näköjään isomminkin sitten liikkeellä. Nyt toimii taas äänettä se pyörä. Luulin että hand made in USA on jonkinlainen laadun tae mutta taisin olla vähän väärässä.

  VastaaPoista
 3. Mun Cannondale on Made In Taiwan... Kuulemma nämä tän vuoden pyörät tehty siellä. Tai ainakin tuommoset cyclocrossit, joka mullakin on. Sitä tosin en tiedä, että missä se on koottu.

  VastaaPoista
 4. Ammi, ymmärsinkin viime vuonna pyörää ostaessani, ettei valmistus USAssa jatku pitkään. Taisi olla viimeisiä pyöriä sieltä...

  VastaaPoista
 5. No nyt on mun pyörässä uudet laakerit... Kamala kitinä alkoi, hyvä että kehtasi ollenkaan sillä ajaa. Enää ei kuulemma riittänyt pelkkä rasvaus. Toivottavasti keskiö on nyt kunnossa! Ja toivottavasti sun pyörässä se pysyy kunnossa rasvauksella!

  VastaaPoista
 6. Ammi, toivottavasti pyörät ovat ja pysyvät kunnossa. On kyllä kamalaa ajaa kitisevällä pyörällä, ei sellaisella kehtaisi edes kimppalenkeille lähteä! Toistaiseksi pyörä on ollut kiltisti hiljaa.

  VastaaPoista