sunnuntai 14. elokuuta 2011

Särkyä

Sisko tyttärineen on nyt saatettu kotimatkalle kolmen viikon ihanan yhteisen loman jälkeen. Aika täyttä oli kun pienessä kämpässä oli seitsemän henkilöä normaalien neljän sijaan, mutta kyllä me mahduttiin olemaan. Lentokentältä palattuamme siivoilimme ja laitoimme tavaroita paikoilleen. Tykkään siitä, että tavaraa on mahdollisimman vähän. Olen jopa yrittänyt opetella miettimään jo ennen ostopäätöstä, mihin minkäkin uuden tavaran laittaisin. En halua edes miettiä isomman asunnon hankkimista vain siksi, että tavaroille olisi enemmän tilaa. Vaikka olisihan se autotalli pyörien huoltoon ja säilytykseen aika kiva juttu... Yritämme kuitenkin mahtua näihin nykyisiin neliöhin, ja siinä tavaramäärän hallinta on avainasemassa.

Torstaista saakka on päätä särkenyt aina välillä, ja loppuviikosta oli kurkkukin kipeä. Siksi jätin lauantain Rykäsyn väliin. Lähdin kuitenkin Peten mukana kisapaikalle kannustamaan ja toimitsijaksi. Reilut kolmekymmentä kisaajaa oli mukana, ja hyvältä ja vauhdikkaalta näytti meno.

Flunssaa ei onneksi tullutkaan, joten tänään siivoushommien jälkeen kävimme ajelemassa pyörillä vajaat puolitoista tuntia. Laitoin vähän liikaa päälle, ja Bembölessä piti jo vähentää paitojen määrää. Vähän takkuiselta tuntui meno meillä molemmilla Kehä III:lla, kun oli vastatuulta ja huono asfaltti. Leppävaarassa piti oikeaa reittiä vähän etsiskellä, kun kevyt liikenne ohjataan siellä kiertotielle Kehä I:n rakennustöiden vuoksi. Kun oikea baana sitten löytyi, se olikin tosi hieno ja tasainen.

Viekkaudella ja vääryydellä (melkein!) houkuttelin Peten vielä pesemään molemmat pyörät lenkin jälkeen. Harva juttu on niin iso pettymys kun rapainen pyörä lenkille lähdettäessä!

Yhteenveto kuluneen viikon liikunnoista näyttää tältä:

ma lepo
ti juoksu (vauhtileikittely) 45 min + corejumppa 20 min
ke avovesiuinti 40 min
to juoksu 33 min, corejumppaa 20 min, uinti 20 min
pe lepo
la lepo
su pyöräily 1 h 25 min, pk

1 kommentti: