torstai 18. elokuuta 2011

Packrafting

Jolan kanssa pääsin tänään taas kokeilemaan uutta lajia. Tällä kertaa lähdin kaveriksi packrafting-harjoitukseen, joka pidettiin Lauttasaaressa. Paikalla oli lisäksemme neljä miestä, joten aika pienellä porukalla mentiin. Jolalla oli mukana pelastusliivit ja ilmapatjat meille molemmille. Jalkaan laitoin tyttärellekin jo pieneksi jääneet lenkkarit, päälle pitkät trikoot, topin ja lyhythihaisen paidan.

Packraftingissa liikutaan juosten tai ilmapatjalla ja etsitään rasteja, joista osa on vedessä. Siinä siis kastuu kokonaan ja joutuu juoksemaan sen ilmapatjan kanssa. Se herätti joissakin ihmisissä (ja ainakin yhdessä koirassa!) melkoista kummastusta, mutta huumorilla siitä selvittiin. Yhdellä rannalla saimme oikein aplodejakin, kun siellä oli joku porukka viettämässä iltaa.Vajaassa kahdessa tunnissa ehdimme kiertää lähes koko radan, kun jätimme muutaman rastin tarkoituksella väliin. Välillä patjailtiin, ja sitten taas juostiin. Tosi mukavaa oli mahtavassa seurassa, kiitos Jola ja radan suunnitelleet ja toteuttaneet Mikko ja Alpo!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa hauskalta, voin kuvitella että kerää katseita! :D

    VastaaPoista
  2. Elisabeth, kyllä pääsi mukavasti irti arjesta ja näki tutut maisemat uudella tavalla. Ja hämmästeleviä katseita tosiaan näkyi.

    VastaaPoista