lauantai 27. elokuuta 2011

Toimitsijahommia tiedossa

Huomenna seison koko päivän stadikan portilla vihreässä toimitsijapaidassa ja ohjaan Helsinki City Triathlonin osallistujia (toivottavasti) oikeaan suuntaan. Kiva päästä näkemään tri-kisoja toimitsijankin perspektiivistä. Odotuksissa on kiireinen vaikkakin rentohenkinen päivä.

Toimitsijahommien vuoksi sunnuntaille merkitty pitkä juoksulenkki piti siirtää perjantaille. Työpäivän jälkeen söin nopeasti pari leipää ja lähdin juoksemaan Laajalahden ympäri. Eka kilsa tuntui kyllä melko raskaalta, kun työpäivän istuminen tuntui jäsenissä, mutta kyllä se siitä kropan lämmettyä lähti vähän paremmin kulkemaan. Aurinko paistoi ja hieno ilma oli houkutellut paljon muitakin kuntoilijoita liikkeelle. Välillä pysähtelin ottamaan valokuvia lempipaikoistani. Vettä ja geeliä oli mukana juoksuvyössä.

Tänään lauantaina kävimme Peten kanssa reilun parin tunnin fillarilenkillä, taas Kirkkonummella. Ennen lenkkiä ehdittiin siivota koko kämppä, myös haastavin kohde eli tyttären huone on nyt putipuhdas ja siistin näköinen. Tavaraa meni roskiin monta muovipussillista ja kierrätykseenkin muutama. On kyllä käsittämätöntä, miten paljon kaikkea turhaa nurkkiin kertyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti