torstai 21. toukokuuta 2009

Aamulenkki Thamesin rannalla

Lensimme eilen pitkäksi viikonlopuksi Lontooseen. Aikaeron vuoksi oli helppo herätä aikaisin aamulla lenkille. Hotellimme on County Hallissa Thamesin rannalla Big Beniä vastapäätä. Lähdin aamulla juoksemaan Thamesin rantaa itään päin, ylitin Thamesin Tower Bridgeä pitkin ja juoksin joen toista puolta takaisin. Paljon oli muitakin lenkkeilijöitä, pyöräilijöitä ja liituraitamiehiä liikkeellä, vaan hyvin mahtui juoksemaankin. Lenkki kesti tunnin, keskisyke oli 151 ja maksimi 158. Aamulla oli puolipilvistä ja reilut 10 astetta lämmintä.

Harrodsilla kävimme katsomassa juoksukamppeita, ja ostinkin lyhyet juoksutrikoot ja kahdet juoksusukat itselleni. Joitakin paitojakin kokeilin, mutta en löytänyt tarpeeksi kivoja. Petri sai myös uudet sukat :) Illalla löysimme Oxford Streetiltä Nike Townin, jonne palaamme vielä huomenna.

Olemme tänään kävelleet lähes koko päivän, ja nyt kyllä väsyttää jalkoja ja muutakin kroppaa. Huomenna on museopäivä, menemme Natural History Museumiin ja Science Museumiin. Täällä on ihan uskomattoman paljon nähtävää!

Posted by Picasa

2 kommenttia:

  1. Voi Lontoo!!

    Siellä oli kyllä tosi paljon lenkkeilijöitä jo silloin tammikuun puolivälissä.. Bongaa myös puma-kauppa, se oli jossain sivukävelykadulla :)

    VastaaPoista
  2. Ihanaa on, pitää varmaan tulla pian uudelleen. Puma-kauppaan ei olla törmätty, mutta onhan tässä vielä aikaa...

    VastaaPoista