torstai 7. toukokuuta 2009

Rauhallinen vitonen

Vika lenkki ennen puolimaratonia oli treeniohjelmassa kevyt 4 km. Kilsoja kertyi lopulta reilut viisi. Lönkyttelin matkan aikaan 34.34, keskisyke 148 ja maksimi 156. Vähän lyhythän tuo oli, mutta lauantaina saan sitten juosta pitempään!

Lämmintä oli, ja juoksinkin t-paidassa ja shortseissa. Toivottavasti lauantaina on tällainen samanlainen ihannekeli. Viimeksi kun katsoin luvassa oli sadetta ja 10 astetta... Ehkä sataa sitten aamupäivällä ja kirkastuu iltapäivällä?

Tankkaus on sujunut mukavasti, vähän normaalia enemmän olen syönyt ja juonut ja olo tuntuu ihan hyvältä, ehkä kuitenkin aavistuksen paksulta.

Huomenillalla käymme Peten kanssa stadionilla hakemassa juoksunumerot ja tsekkaamassa expo-alueen tarjonnan. Enää kaksi yötä juoksuun!

6 kommenttia:

  1. Moi käly ja veli! Vakuuttava treenijakso takana teillä molemmilla, ja HCR sujuu satavarmasti upeasti. Itse missasin varsinaisen ilmoittautumisen ja juoksin Länsiväyläjuoksun "korvikkeena". Tästä innostuneena ostin sitten ns. jälkimarkkinoilta HCR lähtöluvan, takoituksena kylläkin juosta ihan tavallinen pitkis juoksu- ja uintitreenien lomassa. Tsemppiä teille isosti, ehkä nähdään lähtöalueella (sen jälkeen teistä näkyykin enintään kantapäät ;-)

    VastaaPoista
  2. Hei lanko/kyty (piti katsoa oikea nimitys Wikipediasta, kun en muuten muistanut! Kiva kuulla sinusta.

    Ehkä nähdään lähtöalueella tai maalissa! Missä ryhmässä lähdet juoksemaan?

    VastaaPoista
  3. Kiitos, Jaanaba! Jo alkaa säätiedotuskin näyttää paremmalle...

    VastaaPoista
  4. Kakkosryhmässä lähdetään, tankkaus ja viimeistelyharjoitus suoritettu tänään Lintsillä! Tsemppiä teille ja pitäkää mielessä tärkein ohje onnistuneeseen juoksusuoritukseen: Loppusuoralla kämmenet levyinä ja posket rentoina ;-)

    VastaaPoista
  5. Kiitos samoin, Jyri! Toivottavasti nähdään siellä. Ainakin olette Peten kanssa samassa lähtöryhmässä. Sovimme tapaavamme juoksun jälkeen maratonportin kohdalla nurtsilla.

    VastaaPoista