tiistai 5. toukokuuta 2009

Pyöräilyinnostusta

Maratonkoulu kokoontui tänään toiseksi viimeistä kertaa. Illan luento käsitteli kesän harjoittelua. Vähän Matti Nykästä mukaellen kesä on ihmisen parasta juoksuaikaa. Enska muistutti meitä siitä, että kesälläkin pitkä lenkki on tärkein, mutta pari viikkoa ennen kisaa pitää muistaa ottaa "levon" kannalta.

Maratonkoulun Sanna kertoi haluavansa ottaa osaa Vätternin ympäripyöräilyyn. En ollut sellaisesta ennen kuullutkaan, mutta kun vähän lueskelin nettisivuja, innostuin heti. Mitä jos vuoden päästä ensin pyöräilisi Tour de Helsingin ja sitten 2011 kokeilisi Vätternin reittiä? Sitä ennen pitäisi kyllä ostaa uusi pyörä ja alkaa pyöräillä ihan tosissaan sen työmatkapyöräilyhassuttelun sijaan... Juoksu- ja pyöräilytreenit voisi varmaan jollain toisiaan täydentävällä tavalla yhdistää.

Viikon kevyeen ohjelmaan kuului tänään 6 km lenkki, jonka juoksin aamulla. Keskisyke oli 143 ja maksimi 153. Aikaa kului vajaat 41 minuuttia. Juoksu tuntui aika kevyeltä ja lenkki lyhyeltä. Meno oli kyllä aikamoista lönköttelyä. No, torstaina juoksen enää neljä kilometriä. Sille lenkille lupasi jo Nellikin lähteä mukaan.

2 kommenttia:

  1. Suosittelen lämpimästi sitä TdH:ta, vaikka olenkin vaan kerran siellä ollut. Tosi hauska, pyöräilijöiden pyöräilijöille järjestämä tapahtuma hienoissa maisemissa. Itte en oo vielä varma osallistunko tänä vuonna..

    VastaaPoista
  2. Hyvä tietää, muistaakseni luinkin blogistasi siitä kisasta.

    Ihan ekaksi mun pitäisi kyllä ostaa uusi pyörä... Syksyllä voisi olla kaupoissa hyviä tarjouksia.

    VastaaPoista