lauantai 23. toukokuuta 2009

Palatseja ja Hyde Park

Lapset jäivät vielä nukkumaan, kun lähdimme aamulenkille. Olimme tietenkin eilen jo asiasta lasten kanssa sopineet, ja Petellä oli puhelin mukana hätätapauksia varten. Pete vähän Attea herättelikin ennen lähtöä.

Meille tämä aamulenkki tuntuu matkoilla olevan helpoin vaihtoehto. Jos juoksun jättää myöhemmäksi, lähteminen ja syömiset ovat taas aika paljon hankalampia järjestää. Aikaeron vuoksi aikainen herääminen on myös kohtuuhelppoa.Juoksin hotellilta Buckinghamin palatsin ohi Pyhän Yrjön puiston laitaa Hyde Parkiin ja siellä puiston ympäri Kensingtonin palatsin kautta. Hienoa oli. Ilma oli lämmin ja aurinkoinen, onneksi olin ottanut vesipullon mukaan. Lenkki kesti vajaat puolitoista tuntia.
Aamiaisen jälkeen lähdimme Portobello Roadin antiikkimarkkinoille. Kävimme myös Regent's Parkissa ja Oxford Streetin Nike Townissa ostamassa Nellille Barcelonan pelipaidan (#10 Messi). Illalla kävimme syömässä matkaopaskirjan suosittelemassa intialaisessa, ja nyt on kyllä tosi kova ähky, ruoka oli niin hyvää, etten malttanut lopettaa syömistä ajoissa.

Jalat ovat aika kipeät lenkeistä ja kolmen päivän kävelyistä. Onneksi huomenna ei tarvitse muuta kuin istua taksissa ja lentokoneessa.

Posted by Picasa

3 kommenttia:

 1. On kyllä hienoa että jaksatte lomallakin lenkkeillä. Näkee kaupunkiakin vähän erilailla varmaan. Hatunnosto!

  VastaaPoista
 2. Voi missä te juoksentelette, tekee mieli kans. =)
  Aamulenkki taitaa olla matkoilla oikeestikin aika viisas vaihtoehto monelle, se on heti pois päiväjärjestyksestä eikä häiritse siten mahdollisia matkakumppaneita.

  Juoksitteko muuten yhdessä vai molemmat oman lenkin?
  Vielä haluaisin kysyä, että matkusteletteko paljon?

  VastaaPoista
 3. Laura, kiva on tosiaan lenkkeillä matkoilla. Torstai-aamuna kun lähdin juoksemaan, en tiennyt mitä olisin kuvannut, kun kaikki oli niin hienoa; Big Ben, parlamenttitalo, Tower Bridge, Tower of London - kaikki käden ulottuvilla.

  Jaanaba, me juostaan matkoillakin omat lenkit, koska Pete juoksee niin paljon kovempaa. Toivon kyllä, että joskus voisimme juosta yhdessäkin.

  Ei me kauheesti matkustella, paitsi Amerikkaan mun siskon luoksi noin joka toinen vuosi. Sisko tulee onneksi tänä kesänä Suomeen perheineen puoleksitoista kuukaudeksi 2.7.! Siskon mies Steve tulee myös juoksemaan HCM:lle.

  VastaaPoista