lauantai 2. toukokuuta 2009

Mökkivappu ja pulahdus

Eilen vappupäivänä Pete rakensi uuden kodin haloille ja muulle rakentamisen ajalta ylijääneelle puutavaralle. Enää vain katto puuttuu. Rakenteluun ja puiden siirtämiseen menikin melkein koko päivä. Illansuussa saimme laiturinkin veteen, ja kävimme saunasta uimassa koko perhe. Naapurit kertoivat veden olevan nyt noin 8-asteista. Aurinkoa ja lämpöä on riittänyt ihan kuin parhaina kesäpäivinä!

Tässä kuva uudesta puukeskuksesta:


Tänä vappuna meillä oli vain vesi-ilmapalloja, ja niitä hankittiin tänäänkin lisää. Kaikki 60 on jo täytetty vedellä pihaleikkejä varten.

Lenkilläkin on käyty. Juoksin taas Kylänalanen-järven ympäri kahdesti, yhteensä noin 10 km. Aikaa kului 3 minuuttia vähemmän kuin huhtikuun alussa, 1.09 aikalailla samoilla sykkeillä; keskimäärin 152 ja maksimissaan 164. Lenkin jälkeen tein sen, mistä olen koko pitkän talven ajan haaveillut: pulahdin järveen. Oli aika pikainen pulahdus, mutta siitä tuli ihan superolo!

Reilun viikon päästä juostaan Helsinki City Run, ja juoksen sitä ennen enää kaksi lenkkiä; tiistaina 6 km ja torstaina 4 km. Huomenna joogaan.

5 kommenttia:

 1. On tosiaan ollut kuin kesäpäiviä.
  Rohkea pulahdus!

  VastaaPoista
 2. On vaan niin ihanaa, kun aurinko kerrankin paistaa!

  VastaaPoista
 3. Uuh, tekis varmasti hyvää, mutta vaatis aikamoista mielenlujuutta itseltä mennä sinne järveen!

  Hei, ehkä tosiaan törmäämme HCR:llä :)

  VastaaPoista
 4. Laura, mun numero HCR:llä on 6724 ja Peten 2508. Mä lähden kolmannessa ryhmässä ja Pete toisessa. Entä sinä?

  VastaaPoista