perjantai 29. toukokuuta 2009

Harjoitukset Excelissä

Pete teki minullekin Excel-taulukon maratonharjoittelusta. Kiitos, Pete! Siinä näkyy suunnittelut ja toteutuneet kilsat sekä viikon keskivauhti. Treenipäiväkirja kyllä motivoi harjoittelemaan ja toteuttamaan ne suunnitellut lenkit; ei ole kivaa jos punainen palkki jatkuvasti jää sinistä lyhyemmäksi, kuten alla nyt vähän näyttää...


Viime viikko jäi Lontoon-matkan takia vähän vajaaksi, ja tälläkin viikolla on vielä yksi lenkki juoksematta.

Tänään olo oli tosi hyvä, ja siksipä päätinkin levon sijasta käydä "pitkällä" lenkillä, jota muuten olin säästellyt lauantaille. Juoksin Munkkiniemeen ja sieltä Kuusi- ja Lehtisaaren läpi edelleen Tapiolan kautta kotiin. Lenkillä oli pituutta vajaat 14 kilsaa ja aikaa hujahti 1 tunti 31 minuuttia. Keskisyke oli 148, maksimi 161. Juomavyö oli mukana, ja tunnin juostuani nappasin yhden geelinkin veden kera. Muissa pulloissa oli Dexal Lightia. Tällä lenkillä syke tuntui pysyvän helposti alle 150:n.

Nyt viikonloppuna saamme vieraita mökille, kun juhlimme lasten synttäreitä. Nelli täyttää 12 vuotta sunnuntaina, Atte 14 vuotta 11.6. Sunnuntai-aamuna yritän ehtiä juosta Kylänalasen ympäri ja tehdä vähän lihaskuntoliikkeitä. Aikaisin pitää varmaan lähteä, ettei helle yllätä, sillä Suomusjärvelle on sunnuntaiksi luvattu lähes 30 astetta! Mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti