keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Tahmeeta on edelleen

Kävin aamulla lyhyellä vk-lenkillä; 10 minuutin verryttely + 20 min sykkeellä 160-165 ja loppuun vielä 15 minuutin verryttelyjuoksu. Jo sykemittaria laittaessani oli syke 93. Sain sen kyllä laskemaan 63:een, kun istuin hetkeksi alas. Juostessa syke nousi taas liian nopeasti, ihan kuten eilenkin. Välillä jo vähän huimasikin, enkä vain jaksanut juosta kunnolla. Siksipä päätin jättää huomisen 40-minuuttisen lenkin ja lihaskuntoharjoituksen väliin. Ehkäpä Lontoon lenkit ja kolme pitkää kävelyn täyttämää päivää olivat sittenkin liikaa. Nyt siis pari päivää lepoa ja lenkille vasta lauantaina. Pitää varmaan alkaa mittailla leposykettä. Siitä varmaan huomaisi nämä rasitustilat helposti.

Nelli leipoi tänään itsekseen koulun kevätjuhlaan mokkapaloja. Soittaessaan minulle töihin hän kertoi, ettei osannut keittää kuorrutukseen tarvittavaa kahvia, mutta homma oli kuulemma jo hoidossa; Nelli oli laittanut kuorrutteeseen vettä ja kahvinpuruja. Keep doing! Maistui kuulemma ihan hyvältä... Teimme kuitenkin yhdessä toisen pellillisen, ja se eka meni roskikseen.

2 kommenttia:

  1. Kuumuuskin tuo oman lisänsä niihin sykkeisiin ja kroppaa on kyllä syytä kuunnella. Hyvä idea levätä vähän, joskus lenkit on raskaita kyllä, mutta toivottavasti ei montaa putkeen. Ootko muuten huolehtinut raudasta, se tuppaa juoksulla kulumaan kuulemma?

    Ihailtavaa oma-alotteisuutta Nelliltä. Ooh, mokkapalat onkin hyviä..

    VastaaPoista
  2. Tänään on kyllä vähän puolikuntoinen olo, tuntuu paremmalta lepäillä. Uskon, että lauantaina sujuu taas. Rautaa en ole ottanut, mutta hemoglobiini on mulla aina ollut hyvällä tasolla. Pillereinä syön vain kalsiumia ja magnesiumia, kun muistan.

    Nelli on tosiaan ilahduttavasti alkanut kokkailla, ja pienet haasteet ratkeavat näköjään hienosti jo ilman meidän vanhempien apua :)

    VastaaPoista