tiistai 19. toukokuuta 2009

Maratonkoulun vika treeni

Maratonkoulu päättyi tänään. Missä lie muut oppilaat olleet kirmailemassa, sillä olin paikalla kahdestaan ryhmän nuorimman juoksijan kanssa. Sanna veti meille vk-treenin. Kolmen lämmittelykierroksen ja pienen venyttelyn jälkeen alkoi sitten varsinainen harjoitus. Juoksimme neljä kertaa kolme kierrosta lyhyillä palautuksilla aina 5 pykälää sykettä ylöspäin nostaen. Minulla sykkeet olivat 160-165-170 ja 175. Esport Arenassa oli melko lämmin ja edelleen kuiva ilma, ja hiki tuli. Kilometrejä kertyi yhteensä kuusi.

Vaikka melko kallis olikin, maratonkoulu oli tosi hyvä juttu ja ehdottomasti hintansa väärti. Parasta sisältöä olivat juoksutestit ja niiden perusteella tehdyt harjoitusohjelmat, yhteiset ja vaihtelevat treenit innostuneella porukalla sekä tietenkin ammattitaitoiset vetäjät, joiden luennoillakin oppi paljon uutta ja oli kiva kerrata vanhaa.

Ainakin puolimaraton meni näillä treeneillä ja opeilla ihan nappiin, toivottavasti samoin käy maratonilla elokuussa. Kesän harjoitusohjelma on nyt vain toteutusta vaille valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti