perjantai 10. heinäkuuta 2009

Jipii - loma!

Nyt alkoi neljän viikon ihana loma! Livahdin töistä jo puolilta päivin, kävin Nellin matsissa ja vielä Ninan ja Peten kanssa Billnäsin Antiikkimarkkinoilla jo neljättä kertaa peräkkäin. Löysin yhden pienen lasilautasen ja pari pöytäliinaa mökille. Hienoa tavaraa oli paljon tarjolla, mutta tuntuu, ettei ole oikein tilaa missään enkä kyllä varsinaisesti ole uusien kippojen tai kuppojen tarpeessa. Oli kivaa vain katsellakin ja nauttia kauniista esineistä.

Päivän lenkin juoksin heti aamusta; 6,8 km 42 minuutissa, keskisyke 147. Piriformis ei tuntunut juostessa, mutta sopivassa asennossa on kyllä muuten tuntemuksia. Ehkä se teippaus auttaa... tai sitten jokapäiväinen pakaratreeni. Pääasia kuitenkin, ettei se tunnu menevän ainakaan huonompaan suuntaan.

Laura ehdotti Jaanaban blogin kommentissa, että tulisin mukaan Hämeenlinnan puolikkaalle 25.7. Se olisi kyllä sopivaan aikaan Helsingin maratonia ajatellen eli kolme viikkoa aikaisemmin, mutta samana päivänä äitini menee naimisiin Espoossa. Meillä on siis kesähäät tiedossa!

4 kommenttia:

 1. Oih! Kesähäät! Onnitteluni niistä asianomaisille! Et sitten liene tulossa ;)

  VastaaPoista
 2. No en just tällä kertaa pääse mukaan ;)

  Välitän onnittelut asianosaisille, kiitos!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lomaa ja mukavia häitä!

  VastaaPoista
 4. Jipii! Hyvää L O M A A !

  Olisi ollut hieno jo olisit päässyt myös Hämeenlinnaan.

  VastaaPoista