sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Uimaan saunaan uimaan saunaan...

Kolean päivän piristykseksi osoittautui tänään(kin) lämmin sauna. Lapset ovat jo tunnin ajan juosseet edestakaisin järven ja saunan väliä. Ei haittaa vaikka onkin vähän viileämpi sää, vain 12 astetta ja pilvistä!

Koleassa säässä on kiva myös juosta. Tälle päivälle oli ohjelmassa 12 kilsan pk-lenkki. Laitoin viime viikolla taas Enskalle kuukausittaisen kyselymeilin. Ajatuksissa oli pidentää tämän päivän lenkki 14:ään kilsaan, koska tiistain lenkki jäi vahingossa vähän vajaaksi. Enskan neuvo oli kuitenkin juosta vain 12 km piriformis-vaivojen vuoksi. Vielä pitäisi 3-4 viikkoa pystyä treenaamaan kunnolla, sitten alkaa keventely maratonia varten. Niinpä katsoin Google Mapsista sopivan reitin ja juoksin 11,8 km mäkisiä metsänhoitoteitä. Keskisyke oli 145, ja vauhti noin 6 ja puoli minuuttia per kilometri. Lenkin jälkeen kävin uimassa ja saunassa minäkin.

Alla kuvassa Nelli ja serkkunsa Sophie eilen perunanhakumatkalla. Perunoita, salaattia ja sipulia saa ostaa vajaan kilsan päässä olevalta pientilalta.

2 kommenttia:

  1. Hei Laura! Ihanan iloisia ovat tytötkin, tarpeeksia sokeria vaan koneeseen niin kyllä kulkee...

    VastaaPoista