lauantai 27. maaliskuuta 2010

Laiska töitään lukee

Lauantaisin on tri-seuran uintitreenit Lauttasaaressa. Tänään vaan ei ollut vetäjää paikalla, joten uin vaan ihan omaan tahtiin 2100 m. Vähän väsyneeltä tuntui, ehkä eilinen uinti tuntui vielä kropassa. Uiminen tuntui kuitenkin kivalta taas, kuten lähes aina ennenkin. Lauttasaaren halli on mukavan lämmin toisin kuin vaikkapa Tapiola.

Ennen uintia ehdin siivota, viedä tyttären treeneihin, tankata auton, käydä kaupassa, lähettää siskolle karkkia ja aikkareita, syödä lounasta ja viedä tyttären synttäreille. Ihmeen paljon hommaa on tälle päivälle kasautunut, vielä pitäisi käydä hakemassa tytär synttäreiltä ja viedä ystävälleen yökylään. Ja miten taas voi olla nälkä?

Huomiseksi suunnittelen vuoden ensimmäistä pyörälenkkiä. Olisi kiva ajaa ihan rauhassa 2-3 tuntia. Ehkä lähden Kehä II:n kautta Länsiväylää Kirkkonummelle ja kierrän jotain toista kautta takaisin. Asfalttia on päivä päivältä yhä enemmän näkyvissä. Vielä en kuitenkaan rohkene laittaa klosseja jalkaan, jos jossain kuitenkin vielä on liukasta. Ehkä sitten parin viikon kuluttua...

Viime viikolla varasimme jouluksi lennot Salt Lake Cityyn. Ainoa huono puoli asiassa on se, että lennämme taas Chicagon kautta. Viimeksi meinasimme juuttua sinne koko jouluksi, kun monta kenttää oli suljettu lumimyrskyn takia ja myöhästyimme alkuperäiseltä lennoltamme. Toivottavasti tänä vuonna kaikki menee niinkuin pitää ja pääsemme siskoni perheen luokse hyvissä ajoin ennen joulua.

Viereinen kuva on edelliseltä joulureissulta vuodelta 2008. Siskon kanssa shoppailu on parasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti