tiistai 23. maaliskuuta 2010

Nipin napin pinnalla

Työmatkapyöräilykilsoja kerti tänään reilut 20, kun poljin aamulla ensin Pitskuun yhteen palaveriin ja sieltä sitten työpaikan kautta kotiin. Oli ihana polkea auringonpaisteessa asfaltilla. Loskaakin toki oli paikka paikoin, muttei ihan niin paljon kuin viime viikolla.

Kokeilin vesijuoksua ilman vyötä jo viime kesänä mökkijärvessä fysioterapeuttiystäväni kehoituksesta. Samalta tuntui tänään altaassa kuin silloin ekallakin kerralla: melkein upposin, mutta en sitten kuitenkaan ihan. Leukaan asti oli vettä, kun yritin nostaa polvia korkealle. Syke ainakin nousi ja pidinkin aina altaan päässä pienen breikin. Ilman vesijuoksuvyötä ei ainakaan pääse löysäilemään! Juoksin 10-15 minuuttia (200 m), ja sitten siirryin uimaradalle.

Uimareita oli tänään todella paljon kaikilla radoilla. Sain uitua 1500 metriä vaparia. Tänäänkin yritin keskittyä käsivetoon ja koko kropan käyttämiseen. Olen menossa hankkimaan lisäoppia Cetuksen huhtikuun lopulla alkavalta vapaauinnin jatkotekniikkakurssilta. Toivottavasti kurssille tulee riittävästi muitakin uimareita, ettei sitä vaan peruta. Nyt vapaita paikkoja on jäljellä vielä yhdeksän... Kurssi pidetään Keski-Espoon uimahallissa maanantaisin klo 20.00-20.40.

Peten kanssa ilmoittauduimme Helsinki Triathlonin kevätleirille. Se pidetään Vierumäellä huhtikuun viimeisenä viikonloppuna. Ohjelmassa yhteisiä treenejä ja luentoja mukavassa suhteessa. Toivottavasti lumet sulavat siihen mennessä! Autoonkin pitää hankkia joku pyörienkuljetussysteemi ennen leiriä, jotta saamme omat pyörät mukaan. Mukava kevät on tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti