tiistai 2. maaliskuuta 2010

Loskaa, loskaa, loskaa...

Työmatkapyöräily on kyllä yhtä tuskaa näillä keleillä. Loska niljahtelee renkaiden alla eivätkä nastat pidä. Eturengas luiskahtelee puolelta toiselle, ja takarengas pyörii tyhjää. Pitää taluttaa välillä. Kaaduin kerran, melkein toisenkin. Puolen tunnin matkaan meni lähes tunti mennen tullen.

En jaksanut enää illalla lähteä uimaan, vaan jäin kotiin järjestelemään kamppeita. Vesivahinkoremontti on nyt tehty, ja voimme vihdoinkin alkaa laittaa tavaroita paikoilleen. Yllättävän paljon turhaa roinaa sitä nurkkiin kertyykin, ihan hyvä käydä sitä vähän läpi ja laittaa kiertoon ja roskikseenkin. Sauna on meilllä edelleen täynnä rompetta, ja kirjat laatikoissaan. Hommaa siis riittää. Huh.

Telkkarista (FST5) tulee muuten juuri nyt Ultrajuoksut-ohjelma. Pitää katsoa.

4 kommenttia:

 1. On kyllä pahat pyöräilykelit nyt. Huomasin sen täänään kun juoksin kaupunkiin.
  No, kyllä ne lumet siitä sulaa ja kohta on kesä ja ötökät. =)

  VastaaPoista
 2. Aika nopeesti meni se remontti! Sain ittekin vinkin siitä ohjelmasta ja näin loppupuoliskon.. Aika kreisi kyllä se ultraaminen, ukko olia aika poikki lopussa!

  VastaaPoista
 3. Oletko sä silti keleistä huolimatta pyöräillyt joka päivä? Reipasta! Mä yritän tänään juosta kotiin, saa nähdä missä kunnossa tiet on...

  VastaaPoista
 4. Jaanaba, no niin on. Jo kotipihassa aattelin että mitäköhän tästä tulee ja eihän siitä mitään sitten tullutkaan. Miten ne ötökät aina talvella tuppaavatkin unohtumaan, kun muistaa vaan valon, lämmön ja auringon?

  Laura, aika zippi oli se tanskalainen tosiaan. 24 h jotenkin vielä ymmärrän, mutta 48 h juoksua tuntuu uskomattomalta.

  Tea, no en ihan joka päivä ole pyöräillyt. Jos pitää käydä jossain palavereissa, menen bussilla. Pari-kolme kertaa viikossa onnistuu pyöräily. Toivottavasti työmatkajuoksu menee kivasti!

  VastaaPoista