keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Voi selkä!

Usein en valita, mutta nyt tekee mieli: voi vitsi kun toi selkä on vielä kipee! Siihen sattui tänään töissä istuessa, pyörällä ajaessa, kävellessä ja uidessakin, kun harjoittelin potkuja eivätkä ne aina menneet ihan kohdilleen. Ja nytkin sattuu... Yritän huomenna muistaa varata ajan lääkärille - ei paranemisen näin kauaa pitänyt kestää! Munhan piti päästä juoksemaan heti vuoden alusta! Ei tee oikeasti edes mieli juosta kun tuntuu, ettei selkä kestä. Valivali.

Kävelin uimahallille noin kolme kilsaa ja uin ennen rintauintikurssia 550 metriä vapaauintia. Rinulitunnilla harjoittelimme potkuja ja käännöksiä. Potkuissa yritin keskittyä pitämään polvet lähekkäin ja nilkat koukussa kaukana toisistaan. Tuntui kyllä vaikealta, kun on joskus oppinut uimaan mummosammakkoa, jossa polvet ovat kaukana toisistaan ja nilkat yhdessä. Käännöksen jälkeen meinasi unohtua delfiinipotku (tai sen yritelmä) ennen käsivetoa. Aika paljon toistoja tarvitaan ennen kuin rintauinti on meikäläisellä kohdillaan. Onneksi vielä yksi kurssikerta on tiedossa.

Tähän loppuun vielä jotain positiivista: remontti siivouksineen on nyt ohi ja kaikki kirjat taas hyllyssä. Veimme osan hyväntekeväisyyteen, ja hyllyssä on nyt vähän tilaa uusillekin opuksille. Eiköhän se siitä äkkiä täyty.

Viime viikolla:

Nyt:

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää nyt kirjahylly, mutta voi HARMI sen selän kanssa :( Toivottavasti saisit sen kuntoon asap. Kevät on tulossa kovaa vauhtia :)

    VastaaPoista
  2. Niinpä, pääsen ehkä huomenna lääkäriin. Odotukset eivät ole korkealla kuitenkaan, tuskin tähän mitään ihmelääkettä löytyy...

    Kevät on ihmisen parasta aikaa!

    VastaaPoista