tiistai 5. lokakuuta 2010

Hyvää luettavaa Englannista

Postilaatikkoon oli kolahtanut Triatlete's World -lehti. Kannessa oli taas lupaavia otsikoita: More Speed Right Now! Get Stronger Ride Longer! Rest More Often! Tosi mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja artikkeleita lehden täydeltä - tuskin maltan odottaa rauhallista lukuhetkeä. Olen säästänyt kaikki aikaisemmatkin numerot, ja palailen niihin aina silloin tällöin.

Tänä iltana sitä rauhallista hetkeä ei vielä ole tullut, kun ohjelmassa oli kuntouinti. Uimme vaparia, välissä potku- ja käsivetoharjoituksia ja lopussa käännöstreeniä. Potkuissa jalat tuntuivat vähän väsyneiltä, muuten meni kivasti. Ensi viikolla on luvassa enemmän selkää ja perhosta, plääh.

Työmatkapyöräilyssä on nyt kiva rutiini päällä, ja aamulla tekee ihan oikeasti mieli lähteä polkemaan. Vielä muutaman viikon riittää onneksi valoakin, pimeässä lähteminen voi olla hieman vaikeampaa. Näillä keleillä julkisilla meneminen tuntuisi kuitenkin pieneltä tappiolta. Miksi viettäisin viikossa yli 5 tuntia ruuhkaisessa bussissa ja junassa, kun voin käyttää senkin ajan pyörän selässä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti