lauantai 16. lokakuuta 2010

Papanoita!

Valkoisella sohvalla erottuu muuten kivasti hiiren papanat. Ne olivat melkein ensimmäinen asia, minkä huomasin kun eilen illalla pääsimme mökille. Tai Pete ne taisi ekana huomata ja ystävällisesti kertoi minullekin. Hiiri itse oli syönyt tyhjäksi molemmat hiiribaarit ja toivottavasti häipynyt ulos kuolemaan, kuten tarkoitus on. Hyvä sentään, että oli jättänyt sänkymme rauhaan; joskus on sieltäkin löytynyt papanoita ja ruokavarastoja - yöks.
Ne papanat.

Viikonloppu alkoi jo tuttuun tapaan HelTrin kuntopiirillä perjantai-iltana. Kuntopiirissä tehdään jokaista 19 liikettä 40 sekkaa ja kierroksia on kolme. Kuntopiirin jälkeen "pidot paranevat", esim. lankussa päästiin eilen jo kahteen minuuttiin. Mukavaa oli, ja kiireen vilkkaa lähdimme kotiin kahdeksan jälkeen, jotta ehtisimme käydä suihkussa, pakata auton ja ajaa mökille ennen kuin Kova laki alkaa. Ja ehdittiinhän me, jopa imuroida ne hiiren papanat ennen lempisarjan alkua.

Lauantaista on nyt vahvasti tulossa uintipäivä. Kävimme taas Lohjalla uimassa koko perhe. Pihalla törmäsimme sattumalta perhetuttuihin, jotka niinikään olivat tulleet mökiltä uimaan. Täytyypä seuraavalla kerralla yrittää koordinoida vähän paremmin. Lapsilla olisi varmaan vielä paremmat leikit kavereiden kanssa. Uin 2100 m Peten kanssa samalla radalla. Pari kertaa ohitin hänet, mutta selvästi harjoittelu tuottaa tulosta ja yhtäjaksoiset uintipätkät pitenevät huimaa vauhtia. Uinnin jälkeen sukeltelimme lasten kanssa avaimia hyppyaltaan pohjasta ja venyttelimme hieman terapia-altaassa. Parin viikon päästä alkaa taas HelTrin uintitreeni aloittelijoille, ja sekin on lauantaina. Siellä meinaan käydä aina, kun emme ole viikonloppua mökillä.

Ruusuangervo.
Portaat.

Järvi.

Tykkään tosi paljon englantilaista tv-sarjoista. Niissä puhutaan usein kaunista englantia, maisemat ovat upeita, samoin lavastukset ja miljööt. Maanantaina ollessani kipeä katsoin Komisario Lynleyn ja Toisia naisia. Niiden lisäksi voin suositella ainakin Midsomerin murhia. Ohjelmat ovat YLE Areenassa vain viikon, joten tarkkana pitää olla että ehtii ne katsoa. Ehkä vielä paremmin ehdin sitten, kun voin katsella niitä ajaessani trainerillä...

2 kommenttia:

  1. Hei määkin haaveilen tosta, että voi alkaa tosissaan katsoa televisiota sit kun voi pyöräillä sisällä. =)

    VastaaPoista
  2. Joo, kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Jännä kyllä nähdä, miten paljon sillä tulee ajettua. Aina kun joltain vähän jotain trainereista kyselen, ensin kuulen miten tylsää se sillä ajeleminen on...

    VastaaPoista