keskiviikko 20. lokakuuta 2010

Täyttä

Mäkelänrinteessä on keskiviikko tosi ruuhkainen päivä. Pukuhuoneessa oli vaikea löytää vapaata koppia, lähes kaikki suihkut oli varattu, ja lapsia ja aikuisia oli joka puolella ihan mustanaan. Nopea rata oli varattu jollekin uimaseuralle. Ihmeen hyvällä tuurilla löysimme Peten kanssa 25 metrin radan, jolla oli meidän lisäksemme vain kaksi uimaria. Toinen heistä lähti pois melko nopeasti, joten loistavasti mahduimme uimaan. Uin vaparia nelisenkymmentä minuuttia, 1600 metriä. Sen jälkeen venyttelin terapia-altaassa kun odottelin Peteä, joka ui vähän pitempään.

Työmatkalla kokeilin vähän lyhyempää "talvireittiä". Siinä joutuu ajamaan vähän enemmän liikenteen seassa, mutta reitti pidetään talvella aika todennäköisesti ajokunnossa. Yksi kammomäkikin mahtuu mukaan, se on HYKSin kohdalla Meilahdessa. Missään muussa kohdassa en pienimmälle eturattaalle vaihdakaan, mutta siinä on pakko. Kiva nähdä, tuleeko siihen muutosta nyt talven aikana.

Huomenna tulee työmatkapyöräilyyn lepopäivä, kun menen autolla asemalla ehtiäkseni hakea Nellin koulusta kolmelta. Sieltä lähdemme kiireen vilkkaa tallille laittamaan heppaa kuntoon ratsastustuntia varten. Haluaisin saada ratsukosta pari hyvää valokuvaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti