sunnuntai 31. lokakuuta 2010

Laiskottelua

Perjantaina saimme vihdoinkin postissa sen kauan kaivatun rakennusluvan aitalle. Vielä viikko odotusta, jotta valitusaika menee umpeen ja sitten alkaa perustusten kaivaminen. Toivomme, että mökki ehdittäisiin siirtää uudelle paikalleen vielä tämän vuoden puolella. Saa nähdä, ainakaan vielä ei ole roudasta pelkoa. Aikaisemmin kahvilana ollut aitta näyttää tältä, kuvassa vielä alkuperäisellä (ja nykyisellä) paikallaan espoolaisen tallin pihalla:

Ulkoa punainen, valkoiset ikkunanpuitteet ja musta ovi,
pikkuruinen terassi.

Ihana harmaa lattia, valkoiset seinät ja katto.
Aitasta tulee nuorisotalo/vierasmökki. Lastemme on varmasti mukavampi tuoda kavereitakin mökille, kun ei tarvitse nukkua parvella meidän makuuhuoneemme yläpuolella. Toiveissa on, että oman aitan myötä mökkeilyintoa riittäisi jatkossa myös junioreilla. Aittaan tulee sähköt mutta ei laajakaistaa eikä telkkariantennia.

Kävimme eilen Peten kanssa taas uimassa Mäkelänrinteessä. Tein saman treenin kuin kerran syyskuussa:

200 alkuverra
4 x 125 (25 m sculling, 50 vu, 50 kylkipotkuja)
4 x 150 (50 m 3 vetoa oik 3 vas, 25 vu, 25 potkut, 50 vu)
2 x 300 (50 kädet nyrkissä, 100 vu, 50 myyrä, 100 vu)
6 x 50 (10 m delf, 15 vu kiihdyttäen, 25 kevyt)
200 loppuverra


Pete ui omaa treeniään samalla radalla. Tunti ja 10 minuuttia siinä vierähti, ja vaikka etenkin potkut tuntuivat raskaalta uin sarjan loppuun saakka. Lauantai-iltana uimareita oli melko vähän, ja saimme uida yhdellä radalla kahdestaan. Ihan luksusta! Tänään on sitten ollut viikon ainoa lepopäivä. Hyvältä on sekin tuntunut!

Salanörtti Pete on koodannut Visual Basicilla hienon kuntopiiriohjelman. Se on vielä vähän kesken, mutta toimii niin, että koneen näytöllä näkyy vuorossa olevan liikkeen nimen lisäksi kuluva aika sekunteina ja palkkina. Yhden liikkeen keston voi tietenkin vapaasti määritellä ennen harjoituksen aloittmiasta. Mukana ovat kaikki perjantain HelTrin kuntopiirin 19 liikettä. Ohjelmassa on myös text-to-speech -ominaisuus eli liikkeiden nimet suomeksi (koiran, kusetus, etunojapunnerrus ym). kuuluvat englanninkielisen puhesyntetisaattorin kautta. Ei niistä kamalasti selvää saa, mutta se kuulostaa hauskalta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti