sunnuntai 10. lokakuuta 2010

Syyslenssu

Perjantaina iltapäivällä alkoi nenä vuotaa, ja flunssahan siellä teki tuloaan. Sitä on nyt avokonttorissa ollut muutenkin liikkeellä. Lauantai-aamuna kävimme Peten kanssa Velosportissa vaihdattamassa pyörän jarruvaijerin ja tekemässä vähän ostoksia. Saimme huoltomieheltä muutamia vinkkejä pyörän huoltoon, ja niihin perustuen ostimme mm. ketjupesurin. Pyöräni "voimansiirto" oli kuulemma vähän likainen... Vielä en ole ehtinyt ketjuja puhdistaa, mutta pitää lisätä sekin homma tärkeiden asioiden listalle. Ostinmme molemmille myös neopreenisuojat pyöräilykenkien päälle.

Muutama liikunnaton päivä tässä tulee ihan pakosti, mutta yritän päästä kuntoon viimeistään alkuviikosta. Tänään on nuhan lisäksi myös kurkku kipeä, eilen oli lämpöä 37,5. Just sellainen ärsyttävä flunssa, ettei ole ihan kunnossa muttei ihan tosi kipeäkään. Täytyy illemmalla miettiä huomista töihin menoa.

6 kommenttia:

 1. Tyrnimehuostoksille ja sitä hörppimään, kyllä se siittä. Parantelehan rauhassa!

  VastaaPoista
 2. Jaa-a, enpä tiedä mistä sitä tyrnimehua nyt tähän hätään saisi. Teellä mennään - ja tyttären leipomalla kääretortulla. Kiitos tsempeistä, Päivikki!

  VastaaPoista
 3. millainen on se ketjupesuri... ottakaa leirille mukaan, niin pääsee hypistelemään.

  mulla tähän asti liuotin + harja yhdistelmä!

  VastaaPoista
 4. Tapsa, se on tällainen: http://www.wiggle.co.uk/p/cycle/7/Park_Tools_CM5_Cyclone_Chain_Cleaner/4000000655/ Velosportissa toi ja pullo pesuainetta oli tarjouksessa 40 euroo.

  Valitettavasti ei päästä nyt syksyllä mukaan leirille, kun on muita juttuja samana viikonloppuna.

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti oot jo paremmalla puolella ton flunssan kanssa.

  VastaaPoista
 6. Jaanaba, kiitos kysymästä. Kyllä nyt ollaan voiton puolella, toista päivää töissäkin jo. Illalla olis tarkoitus mennä uimaankin ja huomenna pyörällä töihin (jos ei aamulla ole liukasta).

  VastaaPoista