sunnuntai 3. lokakuuta 2010

Pitkä pyörälenkki

Nyt kun Petekään ei voi juosta, on helppo saada pyöräilyseuraa. Ajoimme iltapäivällä reilun 80 kilsan lenkin. Lenkki kartalla ja pari kuvaakin täällä. Lenkki oli pientä koukkausta Siuntion suuntaan sama kuin yhdellä HePon torstailenkillä. Mukavasti pieniä mäkiä ja teitä, joilla on vähän autoja. Ekan kerran pysähdyimme Veikkolan Nesteella, ja toisen kerran Kivenlahden Teboililla. Siellä söimme sämpylät, kun Petellä oli niin kamala nälkä. Sports Tracker antoi keskinopeudeksi 23 ja risat, pyörän mittari lähes 25 km/h. Lenkin loppupuolella piti pysähdellä harmittavan usein liikennevaloihin.

Pyörälenkin jälkeen kävin vielä juoksemassa kolmisen kilsaa, reilut 17 minuuttia. Enempää en jaks halunnut juosta, kun selässä taas tuntui.

Pyöräilyn, juoksun ja hyvän ruuan jälkeen olin jo ihan valmis lösähtämään sohvalle, kun kysyin ohimennen tyttäreltä muistiko hän ottaa mukaan fysiikan kirjan mökiltä. Huomenna on koe, ja siitä eteenpäinkin fyssaa joka päivä vielä jakson loppuun saakka. No ei muistanut! Ei auttanut muu kuin ajaa edestakaisin mökille hakemaan kirja, jotta hän voi valmistautua kokeeseen. Tytär lähti sentään seuraksi. Siinä se ilta sitten kivasti vierähtikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti