torstai 7. lokakuuta 2010

Sitä sun tätä

Työmatkapyöräilyt on tältä viikolta pyöräilty, huomenna menen bussilla ja junalla. Tapaan illalla entisiä työkavereita, ja illanvieton logistiikka on vaan sujuvampaa ilman pyörälaukkuja ja sitä pyörää... Harmikseni joudun jättämään väliin myös HelTrin kuntopiirin.

Sunnuntain Hesarissa oli juttu miehestä, joka oli typistänyt oman henkilökohtaisen omaisuutensa sataan tavaraan. Niihin ei laskettu mukaan astioita, huonekaluja eikä muitakaan perheen yhteisiä juttuja. Ihan mielenkiintoista kyllä, mutta mulla on jo melkein sata tavaraa mukana, jos menen pyörällä töihin: pyörä, lukko, avain, 2 pyörälaukkua, pyöräilykengät, toppi, pitkähihainen paita, takki, trikoot, sukat, kypärä, hattu, hanskat, pyyhe, shampoo, saippua, ripsiväri jne jne... Ajatuksia herättävä juttu joka tapauksessa. Vähemmän on oikeasti enemmän.

Eilen tapasin kuntosalilla ohjaajan, joka oli suunnitellut minulle ohjelman keskivartalon vahvistamiseksi. Taas yksi loistava työsuhde-etu! Toivoin ohjelmaa, jonka voisin tehdä kaksi kertaa viikossa työmatkapyöräilyn jälkeen. Suurin osa liikkeistä oli pallolla, ja tehokkailta tuntuivat ainakin näin ensi kokeilulla. Saan ohjelman sähköpostiini toivottavasti jo huomenna.

Veloportista tuli tekstari, jossa kerrottiin että Cannondale kutsuu pyöräni takaisin jarruvaijerin vaihtoa varten. Enpä ollut ennen kuullut polkupyörien takaisinkutsusta. Yritän huomenna selvittää, ehtisivätkö he vaihtaa vaijerin lauantaina odottaessa, kun haluaisin viikonloppuna päästä lenkillekin.

Peten kanssa kävimme tänään uimassa Mäkelänrinteessä, saimme polskutella yhdella 25 metrin radalla kahdestaan. Tein tekniikkatreenejä viitisenkymmentä minuuttia. Välillä seurasin syrjäsilmällä, kun Jani Sievinen piti vapaauinnin tekniikkakurssia viereisellä radalla. Ihan mukavalta ja pätevältä opettajalta vaikutti hän. Kysyin Janin tuntihintaa kassalta: 55 euroa yhdeltä, 110 euroa kahdelta hengeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti