torstai 31. maaliskuuta 2011

Juoksua ja uintia

Viime viikon tapaan kävin lounaslenkillä työkaverin kanssa. Nyt juoksimme vähän eri reittiä, niin ettei tarvinnut kahta kertaa pyöriä samaa kierrosta Töölönlahden ympäri. Suurin osa reitistä oli jo ihan sula ja kuivakin, ja oli tosi ihanaa juosta kevätauringossa. Unohdin juoksutakin kotiin, joten vähän vilpoista oli. Ensi viikon lenkki on meillä molemmilla jo kalentereissa ensi torstaina klo 11, tästä se nyt lähtee se juoksutreeni!

Maanantaina kävin Teijalla hierottavana. Hän sai mukavasti helpotettua mm. olkapääkipua, joka alkoi tuntua edellisellä viikolla. Joku hermo sielläkin oli vähän pinteessä. Tiistaina kävin aamulla pilateksessa ja illalla seuran valmennusillassa. Pitäisi nyt vähän aktivoitua sen omankin treenin suunnittelussa niin, että se olisi nousujohteista. Tunteja alkaa onneksi tulla lisää helposti, kunhan maantiet nyt sulavat ja pääsen ajelemaan maantiepyörällä.

Pete tilasi netistä vaparisnorkkelin, joka mainostekstin muutaman uimaopenkin mukaan auttaa vapaauinnin oikean pään asennon löytämisessä ja kierrossa. Aina sitä näköjään löytyy (tarpeellisia!) kamppeita, josta ei ole koskaan aikaisemmin kuullutkaan. Snorkkeli otettiin kokeiluun illan triathlon-uintikurssille. Hyvältä kuulemma tuntui, mutta nenäklipsi olisi tarpeellinen. Ohjelmissa oli märkäpuvulla sprinttejä, harjoiteltiin käännöksiä ja kaikkea muuta hyödyllistä. Ihan lämmin tuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti