tiistai 15. maaliskuuta 2011

So what!

Viikossa on jo aika iso osa jäästä ja lumesta sulanut työmatkalta, mutta kyllä sitä vielä riittää. Vajaan kilsan ajon jälkeen sattui ensimmäinen täpärä tilanne, kun ajoin ison jäätyneen lätäkön päältä ja jää alkoi mennä rikki renkaiden alla. Onneksi oikean jalan klossi on tosi löysällä ja sain jalan ajoissa irti. Toinen harmittava tilanne sattui Töölössä, kun yksi auto meinasi peruuttaa päälle pyörätien jatkeella. Oli kääntämässä autoa eikä paljon katsellut ympärilleen. Pysähdyin jotten jäisi alle ja ohiajaessani katsoin kuljettajaa pahalla silmällä.

Ennen työpäivän alkua kävin kuntosalilla tekemässä selkäjumpan ja pilates-tunnilla. Edelleen on siellä mukavaa. Varsinkin vatsalihakset joutuivat tänään koville.

Lähtö kotimatkalle.
Kammojäätä Töölönlahdella.
Valoa!
Maali.

Kotimatkapyöräilyn päälle kävin vielä juoksemassa reilut puoli tuntia. Olen päättänyt yrittää juosta kerran-kaksi viikossa. Puoli tuntia kerrallaan riittää, varsinkin heti pyörälenkin päälle. So what sanoi Lipponenkin, ei se ehkä haittaa jos selkä tulee vaan ihan vähän normaalia kipeämmäksi. Juostessa tuntua pientä kipua samassa tutussa paikassa vasemman pakaran yläpuolella, ja nyt lenkin jälkeen koko alaselässä tuntuu polttelua. Kyllä se kuitenkin kannatti, oli niin kiva juosta auringonpaisteessa pikkupakkasessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti