keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Treenipohdintoja

Päätä vihloo ja vatsaakin vähän särkee, toivottavasti ei ole flunssa tuloillaan. Töissä on aika paljon ollut liikkeellä vatsatautiakin, mutta eikös se ala aina ihan kunnon meiningillä niin ettei tarvitse arvailla, mistä on kyse? En kuitenkaan tänään ajellut trainerillä enkä käynyt lenkilläkään kuten olin suunnitellut, vaan otin illan ihan levon kannalta. Stockalla ehdittiin sentään Peten kanssa käydä niin nopeasti (<15 min) ruokaostoksilla, ettei edes parkkimaksua tarvinut maksaa. Varsinainen pikataival.

Eilen kävin tiistaiseen tapaan aamu-pilateksessa, loppupäivä vierähti töissä ja triathlon-seuran kokouksessa. Kevätkokouksen jälkeen kuulin jo toisen kerran seuran puheenjohtajan pitämän hyvän harjoitteluluennon. Ehkä nyt voisi jo sitten ottaa opiksi... Luennon jälkeen Arja kertoi hauskasti ja innostavasti omasta treenailustaan neljän vuoden ajalta. Jäi paljon mietittävää. Pitäisiköhän jo ottaa askel eteenpäin ja siirtyä suunnittelemaan omien treenien tehoja ja ajoitusta? Tähän asti olen mennyt pelkästään fiiliksen mukaan. Joe Frielinkin kirja katsoo minua aina syyllistävästi hyllystä, toistaiseksi se on jäänyt kesken.

4 kommenttia:

 1. Kyllä säkin treenailet sen verran, että ainakin pientä suunnittelua voisi ehkä miettiä. Vaikka aloittaa sitten 2x kovempi viikko 1x helppo viikko rytmityksellä tms, mikä ei vaadi ihan kamalan suurta sunnittelua. Ite oon yrittänyt toteuttaa nyt alkuvuoden jo melko tarkkojakin ohjelmien. Metsään on mennyt vaikka kuinka näitten kaikkien mielenkiintoisen vammojen vuoksi, mutta ainakin luisteluun kunnon ajoitus onnistui todella loistavasti suunnitellulla rytmityksellä, vaikka soveltaa on pitänyt aika lailla.

  VastaaPoista
 2. No joo, olen yrittänyt välillä pitää vähän kevyempiä viikkoja. Lähinnä olen silloin pitänyt ylimääräisen lepopäivän.

  Hienoa, että sun luistelu onnistui niin mahtavasti!

  VastaaPoista
 3. Miten on mahdollista selvitä 15 minuutissa?! :D

  VastaaPoista
 4. Arja, mekin ihmeteltiin ihan samaa. Ehkä se kokemus sit tuo varmuutta myös ruokaostoksiin...

  VastaaPoista