tiistai 8. maaliskuuta 2011

Pyörä esiin!

Kaivoin vanhan sotaratsuni varastosta ja polkaisin pyörällä töihin. Heti aamusta oli pilates-tunti, joka etenee kivasti vähän haastavampaan suuntaan. Toistoja on enemmän, ja liikkeetkin kehittyvät haasteellisempaan suuntaan. Isoimmat kierrot ja istumaannousut jätin pois, muuten tein kaiken mitä pitikin. Ennen pilatesta ehdin tehdä parinkymmenen minuutin selkäjumpan. Sen jälkeen selässä tuntuu aina tosi hyvältä.

Pyöräilyihin meni reilut 40 minuuttia suuntaansa. Olin päättänyt ajaa rauhallista vauhtia turhia puristamatta. Kadut ovat vielä melkoisen paksussa jäässä, ja alamäissäkin piti jarrutella kuin ei aina tiennyt mitä edestä löytyy. Hienoa oli se, että molempiin suuntiin sain ajella päivänvalossa!

Aika ärsyttävää muuten, kun blogin kommentteihin on viime päivinä alkanut tulla jotain ihme mainosjuttuja esim. jostain kirjoista tai kelloista, jotka eivät mitenkään liity tähän blogiin. Napsin asiaan liittymättömät mainokset tylysti pois vaan. Oikeat kommentit ovat tietenkin edelleen kovasti tervetulleita!

4 kommenttia:

 1. Voi tulispa jo kunnolla asfaltit esiin niin määkin uskaltaisin pyöräillä pitkästä aikaa..

  Outoo, mistähän ne mainosviestit oikeen osaa tänne tulla? Varmaan ärsyttävää..

  VastaaPoista
 2. Pidetään peukkuja, että lumet ja jäät sulaisivat nopeasti! Kyllä odotan kesää ja pyöräilykelejä!

  En tiiä, mistä tulevat, ei onneksi tänään ole enää tullut.

  VastaaPoista
 3. ^ Pidetään tosissaan peukkuja, että päästäisiin pian kunnon pyöräilykeleihin.

  VastaaPoista
 4. Kysha, just niin! Ei varmaan mene enää kauaa, eihän?

  VastaaPoista