sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

Mökkiviikonloppu

Perjantaina pääsimme pitkästä aikaa kuntopiiriin. Nyt tehtiin eka kierros 30 s työtä / 30 s  palautusta ja kaksi seuraavaa 40 s/20 s. Tuntui kyllä raskaammalta, mutta hyvin meni. Alkuun ja loppuun tuli taas pitoja. Kuntopiirikeskusteluista oli taas ihan rahanarvoista hyötyä, kun kuulin että Sellon Haloselta ja Partioaitasta saa lippuja ensi viikonlopun Go Expo-messuille.Kävin tänään hakemassa molemmista paikoista kaksi lippua, ja nyt voidaan mennä ilmaiseksi messuille koko perhe.

Tarkoitus oli lauantaina viimeistellä mökillä aitan sisäseinien maalaus, mutta maali oli ilmeisesti jäätynyt hiihtoloman hurjien pakkasten aikaan ja mennyt pilalle. Maalaamisesta ei siis tullutkaan mitään. Olin ajatellut myös mennä lenkille, mutta selkä oli sen verran kipeä, että jätin juoksun väliin. Jotain sentään saimme aikaiseksi: Pete kävi taas katolla työntämässä lumia alas ja Nelli leipoi suklaatäytekakun.


Sunnuntai-aamuksi piti laittaa kännykkä herättämään, jotta ehdimme uintitreeneihin Tapiolaan varttia vaille kahdeksitoista. Alkulämmittelyn jälkeen uimme 10 kertaa 100 m pullarilla ja 50 m potkuja. Aika rankka setti, jonka jälkeen yritettiin taas saada vetojen määrää alaspäin laskemalla vetoja 8 x 50 metriä. Ei paljon auttanut, suurin osa altaanväleistä meni minulla 19-20 vedolla, loppua kohti taisi pari kertaa tulla myös 21. Yhteensä uintia tuli 2700 m. Ennen treeniä teimme kuivalla maalla kunnon verryttelyt ja lopussa vielä venytykset.

Iltapäivällä kävimme hakemassa Nellin Primus-tallilta. Hiihtoloman vuoksi jäi yksi tunti väliin, ja tänään oli mahdollisuus se korvata. Kiva kun on yksi heppahullukin perheessä! Kuvan turvaliivi löytyi muuten Gran Kanarian Decathlonista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti