keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Kevättä!

Onpas kiva, kun ilmat alkavat jo suosia työmatkapyöräilyä! Parina viime päivänä olen ajellut kurssille Olariin, matkaa edestakaisin oli molempina päivinä 12 km. Perillä ei ollut suihkua, joten ajelin ihan rauhallista vauhtia. Eilen kyllä tuli vähän vettä niskaan kotimatkalla, mutta kun lähdin uimaan pari tuntia myöhemmin paistoi taas jo aurinko.

Olin sopinut uintitreffit uimaopettajaksi opiskelevan Jennin kanssa. Uimaopettajakouluksen yksi tehtävä on arvioida kuntouimarin tekniikkaa ja antaa siihen parannusvinkkejä, ja pääsin Jennin koekaniiniksi. Uin selkää, rintaa ja vaparia ja Jenni tarkkaili menoa altaassa ja vähän sen reunallakin. Kaikissa lajeissa löytyi kivasti parannettavaa; selkäuinnissa kädet menevät takana ristiin, rintauinnissa veto voisi olla vähän pienempikin ja vaparin vedossa kyynärpää pitäisi pitää vähän pitempään koukussa. Hauskaa ja hyödyllistä oli, kiitokset Jennille!

Olen vähän kyllästynyt ajamaan pimeässä saunassa, ja nostinkin trainerin ja pyörän takkahuoneeseen treeniä varten. Meillä on siellä pieni telkkari, jota pystyy ajaessa katsomaan. Pyörässä on nyt lainasatula, joka lienee samanlainen kuin Kanarian vuokrapyörässä oli. Jostain syystä se ei nyt koto-Suomessa tunnukaan enää niin hyvältä. Eikä tuo värikään nyt ihan paras mahdollinen ole...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti