torstai 12. maaliskuuta 2009

Leffaa ja lenkkiä

Tulin just leffasta. Kävimme Nellin kanssa katsomassa Twilight -Houkutuksen Tennispalatsissa. Nellin mielestä se oli tosi hyvä, enkä minäkään tällä kertaa nukahtanut...

Koska illalla oli menoa, juoksin aamulla töihin. Reilut 55 minuuttia siihen taas meni, keskisyke 146 ja maksimi 159. Näinä aamulenkkipäivinä mulla on aina tosi kova nälkä, ja tänään lounaan jälkeen tuli vatsa jostain syystä tosi kipeäksi. Onneksi se siitä sitten helpotti.

Venyttelyt jäi taas aamulla vähälle, yritän nyt illalla venytellä ainakin etureidet ja pohkeet. Mun täytyy vähän miettiä tätä joogan ja juoksun viikkojaksotusta. Ei varmaan ole kovin hyvä, että nyt sunnuntaille sattuu sekä pitkä lenkki että jooga, joka rasittaa kovasti takareisiä. Voi ottaa liian koville. Havahduin tähän oikeastaan vasta tiistaina, kun venytellessäni takareisiä kierrosten välillä Enska sanoi, että kannattaisi venytellä vain etureidet ja pohkeet. Takareidet voivat kuulemaa helposti "napsahtaa" - mitä ikinä se tarkoittaakaan, jotain ikävää kuitenkin... Ehkä voisin juosta pitkän aina lauantaina ja joogata sunnuntaina?

2 kommenttia:

  1. Joko onnistuu taas kommentointi? Hoppas.

    Edelleen pidän tosi reippaana, kun juokset töihin. Itse en viittis tai jaksais. Tosin, jos olis erilainen työ, vois olla eri asia. Nyt pitäs olla kaikenmaailman meikit ja hässäkät kun täällä konttuurissa käkkii. Hyvää se tekis kyllä. Hyvä sua!

    VastaaPoista
  2. Kyllä mullakin on pyyhe, nesessääri ja vaihtovaatteet töissä odottamassa. Vähän ennakoimista aamulenkki töihin kyllä edellyttää - niin, ja sitä suihkua tietenkin.

    VastaaPoista