sunnuntai 15. maaliskuuta 2009

Lontoo - Kettula - Espoo - Helsinki


Viikko alkoi kansainvälisissä merkeissä kun työhommat vei Lontooseen. Hotelli oli kätevästi Kensington Gardensin lähellä, ja aikaeron avustuksella oli mukava mennä aamulenkille sekä tiistaina että keskiviikkona. Puistossa oli hauska juosta, lämpötila oli yli 10 C ja paljon juoksijoita oli liikkeellä. Keskimäärin näytti siltä, että tosi kovaa juoksevia oli paljon enemmän kuin Espoon kaduilla. Muutakin ihmeteltävää oli; yhtäkkiä tuli vastaan aamu-äksiisiään suorittava ratsujoukko:


Tiistain lenkillä mentiin 14 km ja keskiviikkona 11,5 km. Keskiviikkona olin ajatellut että 8-9 riittäisi, mutta eksyin vähän kun lähdin puistoalueelta hotellille päin...


Sitten kotiin, torstaina 10 km normi-vk ja lauantaina Kettulassa 10 km out-and-back vähän jäistä maantietä pitkin. Lontoossa oli kyllä kivempi juosta, mutta kohta on taas kevät ja silloin mökkiteitä ei voita mikään!

Sunnuntaina sitten vielä pitkä lenkki aika kovan viikon päätteeksi. Alku rauhallisesti ja sitten vähän kiihdytystä 13 km jälkeen. Mittaa kertyi 21,5 ja keskivauhti oli 5:55, keskisyke 142. Lopussa syke meni kyllä yli 150.

Siis kaiken kaikkiaan:

ma lepo
ti 14 pk
ke 11,5 pk
to 10 vk 30 min
pe lepo
la 10 pk (oli kyllä melkein vk)
su 21,5 pitkä

Yhteensä kilsoja kertyi 67! Voi olla, että se on meikäläisen viikkoennätys. Ensi viikolla vähän vähemmän.

2 kommenttia:

  1. Ihan varmaan Lontoossa oli kivempi juosta, määkin haluan Lontooseen lenkille.

    Huhtikuussa kun lähdemme jonnekin ulkomaille niin otan ihan varmuuden vuoksi lenkkivehkeet mukaan, jos vaikka sattuisi sellainen lomapaikka missä olisi hienot juoksumaastot.

    VastaaPoista