sunnuntai 8. maaliskuuta 2009

Shortsikeli?!

Nyt viikonloppuna osallistuin astanga-joogan alkeisjatkokurssille. Eilen lauantaina se kesti kolme tuntia ja tänään sunnuntaina kaksi. Teimme jo alkeiskurssilla opittua ensimmäistä sarjaa, jota täydennettiin muutamalla uudella istuma-asanalla. Ne tuntuivat näin ensalkuun melko hankalilta, ja tänään tulivat kädetkin kipeiksi joogatunnilla ensimmäistä kertaa.

Joogan jälkeen lepäilin kotona vajaan tunnin ja lähdin sitten pitkälle lenkille, vajaat 14 km. Aikaa meni tunti ja 34 minuuttia. Keskisyke oli melko korkea 153 ja maksimi 163. Otin pitkästä aikaa mukaan MP3-soittimen, ja siitä se syke sitten lähti laukkaamaan, kun en osannut juosta tarpeeksi hiljaa kuunnellessani Ray Charlesia, Aretha Franklinia ja muita suosikkejani. Ihan erilaista on kyllä juosta musiikkia kuunnellen, tuntuu että huomio keskittyy enemmän pään sisäisiin asioihin. Maratonilla varmaan MP3-soitin toimisi varmaan kyllä aika kivasti viimeisten kilsojen tsempparina.

Juoksin taas Otaniemen ja Keilaniemen kautta Karhusaareen. Siellä vastaan tuli Lauttasaaresta päin mies, joka juoksi shortseissa! Melko kalsaa menoa. Ei ole mun mielestä ihan vielä shortsikeli, kun pipo päässä mennään vaikka aurinko paistoikin. Karhusaaresta jatkoin Westendin ja Suvikummun kautta kotiin.

Oikeaan päkiään tuli lenkillä kipeä rakko. Samoja sukkia olin kyllä käyttänyt ennenkin, olivatkohan ne jääneet vähän makkaralle?

Nyt täytyy kiiruhtaa katsomaan Nellin kolmatta futsal-peliä tänään. Sen jälkeen tulemme kotiin syömään Aten Naisten päivän kunniaksi leipomaa kääretorttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti