sunnuntai 29. maaliskuuta 2009

Paperboy

Oli erikoinen sunnuntai-aamu kun hameväki lähti kukonlaulun aikaan Nellin fudisturnaukseen ja Atte oli yökylässä kaverinsa luona... heräsin siis tyhjään taloon. Noh, kahvit, hesari pari paahtoleipää ja sitten lenkille. Eilen sataneet lumet oli aurattu ja isoimmat kävelytiet ihan lumettomia, joten olosuhteet oli hyvät. Lenkkikin kulki ok, tosin alussa oli raskas olo (liikaa tankkausta eilen?) mutta loppua kohden rupesi kulkemaan. Keskisyke 144, keskivauhti 5:44 ja mittaa 19 km.

Muuten viikon lenkit meni näin:
ma 11,5 km pk
ti lepo
ke 10,5 pk
to 10 vk
pe 11,5 pk
la lepo
su 19

Eli yhteensä 61 km.

Ai niin... se Paperboy? Ostin eilen iTunesista Eli "Paperboy" Reedin levyn Roll with You. Tosi hyvä 60-luvun soul-aikojen meininki nykyaikaan tuotuna, suosittelen kaikille!

2 kommenttia:

  1. Olipa hyvät viikkolukemat, mahtava homma. Minkähänlainen aika sieltä maralta oikeen putkahtaakaan noilla luvuilla, varmaan aika hyvä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kannustuksesta, tavoite on neljän tunnin alitus ja sen suhteen alan olemaan jo melko luottavainen... jotenkin nämä nykyiset lenkkivauhdit on siinä mielessä uusia, että ei ole ihan selvää kuvaa mikä olisi sitten se maraton-vauhti. Täytyy varoa ettei tule ahneus ja sitten menee homma plörinäksi kun tosipaikka koittaa!

    VastaaPoista