tiistai 31. maaliskuuta 2009

Kevät!

Olipa mahtava ilma tänään; +8,5 astetta ja aurinkoa! Siitepölyallergiakin alkoi taas muistuttaa olemassaolostaan; silmät vuosivat vettä kotimatkalla.

Pikaisen tankkauksen jälkeen lähdimme Peten kanssa töiden jälkeen EA:lle tekniikka- ja lihaskuntotreeneihin. Aloitimme 30 minuutin juoksulla ja sitten teimme ne normaalit pakara-, ristiaskel-, polvennosto- ynnä muut juoksut, yksi kierros kutakin lajia. Loppuun teimme vielä pari kierrosta lihaskuntotreenejä ja lyhyet venyttelyt. Reilu tunti siinä ehti vierähtää. Vähän hölmöltä tuntui kyllä tällaisena päivänä juosta sisällä...

Lisäsin juoksukalenteriin Espoon Rantamaratonin puolikkaan. Sen ja HCM:n välissä on vain viisi viikkoa, joka voi kyllä olla liian lyhyt aika maratonista toipumiseen ainakin minulle. Rantamaratonin reitti oli kuitenkin niin hieno, että kauniina päivänä sen voisi käydä juoksemassa rennosti pitkänä lenkkinä ilman aikatavoitetta.

Tarvitsen nyt uudet lenkkarit ja haaveissa on toiset Karhut. Mallisto on ilmeisesti uusiutumassa tämän kauden jälkeen kokonaan, ja monet ovatkin kuulemma (siis lenkkarimyyjän puheiden mukaan!) käyneet hamstraamassa Karhuja useamman parin kerrallaan. Minulle riittäisi yksi pari. Pitäisi varmaankin ostaa puoli numeroa suuremmat kuin nykyiset, koska oikean jalan etuvarvas on vähän kipeytynyt lauantaisen lenkin jälkeen. Lyhythihainen treenipaitakin olisi kiva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti