lauantai 5. helmikuuta 2011

Maalausprojekti

Pete säätää.
Kyllä en ole urheillut tänään, mutta eilen kävin kuntopiirissä ja torstaina ajelin tunnin trainerillä. Kuntopiirissä tehtiin taas kaksi kierrosta 30-30 (30 sekkaa työtä, 30 lepoa) ja viimeinen 40-20, ja kierrosten jälkeen edelleen paranivat pidot. Livahdimme piiristä ennen rentoutuksen alkua, kun piti taas ehtiä mökille ennen Kovan lain alkua klo 22.05. Taas onnistuttiin!


Viikonlopun seuraava tavoite oli saada aitta sisältä maalattua. Ostimme maalit ja muut tarpeet jo pari viikkoa sitten, ja ryhdyimmekin heti aamupäivällä hommiin. Minä täytin pari ruuvinreikää jollain keinopuutöhnällä ja hioin ne sileiksi, Pete maalasi katon ja seinät lasten kanssa.


Kun aitassa on taas lämmöt päällä, jostain hirsien koloista kömpii esiin jos jonkinnäköistä önniäistä, pääasiassa kuitenkin kärpäsiä. Niitä tosiaan riittää, ja Raidille on käyttöä. Viihdykkeenä aitassa on ikivanha Petrin lapsuusvuosinaan kolmattakymmentä vuotta sitten saama viihdekeskus, jossa on radion lisäksi noin yhden tuuman kokoinen, mustavalkoinen tv-ruutu. Telkkari ei toimi, kun siinä ei ole digiboksia, mutta radio soi kauniisti.

Atte vaihtaa asemaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti