sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Ladulla ja altaassa

Talvilomaviikko huipentui 14 kilsan hiihtoon Oittaalla ja 2,8 kilsan uintiin Mäkelänrinteessä. Lähdimme Peten kanssa hiihtämään heti aamiaisen jälkeen. Kylläpä oli porukkaa liikkeellä, sillä yhdentoista jälkeen oli jo vaikeaa löytää parkkipaikkaa. Ladulla ei kuitenkaan ainakaan Pirttimäen suuntaan ollut suuremmin ruuhkaa. Vk-sykkeillä mentiin alkukilsat, kun hiihdin Petrin kanssa yhdessä. Vähän ennen Pirttimäkeä hän lähti hiihtämään omaa vauhtiaan eli kovempaa, ja hiihdin takaisin Oittaalle pari minuuttia hitaammin.Loppumatkasta alkoi selässä tuntua vähän kipua. Se on varmaan se tasatyöntö liian jäykillä jaloilla, joka sen aiheuttaa.

Mäkelänrinteessä kävimme ensin kahvila Uppopullassa syömässä pienen välipalan. Ilman sitä en olisikaan jaksanut uintitreeniä, kun nytkin teki vähän tiukkaa... Uin 2,8 km70 minuutissa. Tässä valitsemamme ohjelma:

alkuverra: 2x200 m vu, 4x25 m DPS (distance per stroke eli laskettiin vedot)
2x300 m vu kohtuullista (moderate) vauhtia
4x50 25 vapaavalintainen drilli, 25 m kiihdyttäen
2x250 m vu kohtuullista (moderate) vauhtia
4x50 25 vapaavalintainen drilli, 25 m kiihdyttäen
2x200 m kovaa
200 m potkuja
loppuverra 200 m

Varsinkin nuo lopun potkut olivat aika ilkeitä. Tein 100 metriä vaparin potkuja, 50 m selkäuinnin potkuja ja vielä 50 m kylkipotkuja. Varsinkin käsissä tuntui aamuinen hiihto. Sinnittelin kuitenkin loppuun saakka, ja loppuiltapäivän olenkin vain syönyt ja levännyt. Taitaa illan joogakin jäädä väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti